ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Φόρα παρτίδα οι επωνυμίες των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Φόρα παρτίδα οι επωνυμίες των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός του δικαίου ανταγωνισμού για την ψηφιακή εποχή θα δημοσιεύονται τα στοιχεία των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Εκσυγχρονισμός του δικαίου ανταγωνισμού για την ψηφιακή εποχή – Τροποποίηση του ν. 3959/2011 και ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 11ης Δεκεμβρίου 2018 για την παροχή αρμοδιοτήτων στις αρχές ανταγωνισμού των κρατών μελών ώστε να επιβάλλουν αποτελεσματικότερα τους κανόνες και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εσωτερικής αγοράς» ορίζει ότι:

Επιτρέπεται, μέχρι τη λήξη της ισχύος των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από τη δημοσίευση των προτεινομένων διατάξεων, η δημοσίευση της εμπορικής επωνυμίας των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και μόνο στην περίπτωση που έχει επιβληθεί, κατ’ ελάχιστο, η κύρωση της αναστολής λειτουργίας αυτών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα.

Πηγή

2 Comments

  • Αν θελετε να γινονται σκαναρισματα στους πελατες να υπαρχει εξτρα ατομο για αυτη την δουλεια. Μην περιμενετε απο τους εργαζομενους να τα κανουν ολα? Γιατι και οι εργαζομενοι εχουν ορια και δικαιωματα. Για το ποσα ατομα θα μπαινουν μεσα θα το αποφασισει το αφεντικο. Εχω δει οτι σε μερικα καταστηματα αφηνουν να μπαινουν και ανεμβολιαστοι χωρις μασκα. Να μην συνεχιστει το χουι αυτο.

  • κοινωνία από καταδοτες και κουκουλοφόρους δηλαδή.Ωραια κόσμο ονειρεύεστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *