ΤΟΠΙΚΑ posted by

Είδαν το πρώτο χιόνι οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας

Είδαν το πρώτο χιόνι οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας είδαν το πρώτο χιόνι για τον φετινό χειμώνα. 

Οι λίγες νιφάδες έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Άγνωστο παραμένει αν θα χιονίσει περισσότερο αν και υπάρχουν ανακοινώσεις για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα (κλικ ΕΔΩ).

5 Comments

  • Μονο ετσι βλεπουν ασπρες μερες … με κουλη.. και νεα δημοκρατια

  • Χρειάζονται αλυσίδες στη Βετσοπούλου.

    • Τα εκχιονιστικα δουλεύουν από τα ξημερώματα και έχουν ρίξει πολύ αλάτι.δεν χρειάζονται αλυσίδες.αλυσιδες αλλού χρειάζονται.

  • Παρακαλάτε να μην χιονίσει.Με τον Μιζοτακη που μπλέξαμε ή θα παγώσουμε ή θα πεθάνουμε απ’ την πείνα με την ακρίβεια που παιζει.Η θα φάμε ή θα ζεσταθούμε.Και για τα δύο δεν φτάνουν.Οι απατεώνες της ΝΔ πουλησαν την ΔΕΗ όταν ήξεραν ότι η ενέργεια θα πήγαινε στον Θεό.Φυσικα έβαλε κ έναν απ’ το σοι στην εταιρεία που πήρε την ΔΕΗ.

  • Η ΔΕΗ είναι ένα πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στα νοικοκυριά . Έχει αυξηθεί παράλογα πλήρωμα 550 ευρώ στον εκκαθαριστικο λογαριασμό και τώρα μου ήρθε 1780ευρω και μάλιστα έκανα και οικονομία . Οι κύριοι της κυβέρνησης που ζουν θα Τ;πως μπορεί ένας άνθρωπος που παίρνει μισθό 850 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση να πληρώνει τέτοια ποσά και όχι μόνο για να πάει να τα πάρει και αυτά πρέπει να βάλει βενζίνη με 1,75. Θα τα πούμε κύριε Μιζοτακη Ανδρουλάκη και Τσιπρα στις εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *