ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Chris Naylor- Ballesteros

Προτεινόμενη Ηλικία:4+ Ετών

Ο Φρανκ, η αλεπού, και ο Μπερτ, η αρκούδα, είναι δύο αχώριστοι φίλοι. Τους αρέσει το κρυφτό. Ο Μπερτ πιστεύει πως βρίσκει τις καλύτερες κρυψώνες αλλά ο Φρανκ τον ψάχνει παντού. Κλείνει τα μάτια και……Πέντε, δέκα, δεκαπέντε έως το πενήντα, έπειτα φτου και βγαίνει. Ο Φρανκ τον βρίσκει πάντα. Τι θα γίνει όταν ο Μπερτ θεωρεί ότι δεν έχει αρκετό χρόνο να κρυφτεί και ο Φρανκ θα μέτρησει έως το εκατό; Τι θα τον προδώσει και τι θα κάνει τελικά ο Φρανκ για να είναι χαρούμενος ο φίλος του;

Μία άκρως διασκεδαστική ιστορία γεμάτη χιούμορ, γνώριμα ζωάκια αλλά και το αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων, το κρυφτό. Υπέροχη ιστορία, δυνατό μήνυμα για την αξία της φιλίας αλλά και το ευκολονόητο κείμενο κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί πολλές φορές λίγο πριν την καληνύχτα παρέα με τους μικρούς αναγνώστες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *