ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

New year – new trends / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

New year – new trends / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι μας αποκαλύπτει τις τάσεις στα μαλλιά,τα ρούχα τα αξεσουάρ και το street style.

Οι Expert Hairstylist σου προτείνουν μαλλιά φρέσκα και νεανικά τα οποία δείχνουν φυσικά και ανεπιτήδευτα με μία απλότητα που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου Hair Trend για την Άνοιξη του ’22.

Στην Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα δούμε αναλυτικά όλες τις τάσεις,σήμερα όμως θα σου δώσω μια γεύση από τις τάσεις που δείχνουν να ξεχωρίζουν.

Στα κουρέματα επικρατεί το Shin bob δηλαδή το καρέ που σταματά στο ύψος του πηγουνιού ή μακραίνει λίγο για να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερα σχήματα προσώπου.

Η χωρίστρα μετακινείτε στη μέση για να δώσει περισσότερο δυναμισμό στο πρόσωπο και όγκο στο επάνω μέρος, ενώ οι κυματισμοί είναι τόσο φυσικοί που σε ταξιδεύουν νοερά στην αγαπημένη σου παραλία και τα μαλλιά σου δείχνουν σαν να στέγνωσαν στον ελεύθερο αέρα.

Οι ρίγες και τα πουά θα συντροφεύουν φέτος τα outfit της Άνοιξης και του καλοκαιριού ενώ οι κοντές φούστες, τα κρόσσια, ο κλασσικός συνδυασμός Άσπρο-Μαύρο καθώς και τα έντονα χρώματα,φούξια,πράσινο,κίτρινο θα σου δώσουν την χαρά να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο.

Οι ρίγες μπορεί να είναι διαχρονική τάση αλλά αξίζει να σημειώσω ότι φέτος τις συναντάμε πιο παιχνιδιάρικες αφού γίνονται πιο φαρδιές και εναλλάσσονται ακόμη και προς διαφορετική κατεύθυνση μέσα στο ίδιο μοτίβο κάνοντάς το ρούχο άναρχο και πιο ενδιαφέρον.

Η επόμενη τάση που ξεχώρισα είναι τα λεγόμενα Cut-outs δηλαδή τα ρούχα που είναι κομμένα σε συγκεκριμένα σημεία όπως στη μέση και τους ώμους και δείχνουν ότι θα εξελιχθεί στο Must-Have κομμάτι της νέας σεζόν καθώς οι σχεδιαστές τα χρησιμοποιούν με το ίδιο ενδιαφέρον στα πρωινά πλεκτά αλλά και στα βραδινά ρούχα τους.

Για σένα που έχεις καλλίγραμμα πόδια είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσουν οι μίνι φούστες τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με ταγέρ ή να προτιμήσεις ένα απλό top.

Στα αξεσουάρ ξεχώρισαν οι ασύμμετρες τσάντες διάσημων οίκων όπως οι Fendi, Bottega Veneta, The Attico κ.α.

Με μια ξεκάθαρη διάθεση να ξεφύγουν από την αρμονία υπογράφουν τη νέα τάση,έτσι για σένα που ψάχνεις την ιδανική τσάντα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου τη νέα σεζόν είμαι σίγουρη ότι θα επιλέξεις την ασύμμετρη.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *