ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη Θεόφιλος Μητρούδης

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη Θεόφιλος Μητρούδης

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και διοικητικός ηγέτης επί σειρά ετών στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Μητρούδης, πέθανε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23 Νοεμβρίου 1953, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974. Είχε αποκτήσει τρεις κόρες.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε καταρχήν στη Β. Ελλάδα, και κυρίως με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων της BMW, της Renault και της Skoda, αλλά και με την αγορά και εξυγίανση της βιομηχανίας ταπήτων «Πέρσικα».

Το έτος 2000 ήρθε στην Αθήνα και δημιούργησε μια εταιρία leasing και χρονομισθώσεων αυτοκινήτων. Η τελευταία του δραστηριότητα ήταν η μελέτη και κατασκευή σπιτιών για τους Ρομά σε ένα πρόγραμμα με δάνειο εγκεκριμένο από το ελληνικό κράτος. Επίσης, κατασκεύασε ένα συγκρότημα 46 κατοικιών στη Σκοτίνα Πιερίας.

Ασχολήθηκε ενεργά με τον Α.Σ. Άρης, κυρίως με το τμήμα καλαθοσφαίρισης, το διάστημα 1984-1994, με αποκορύφωμα το διάστημα 1992-1994, οπότε ανέλαβε ως πρόεδρος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *