ΤΟΠΙΚΑ posted by

#not_yet: Η σημαντική προσπάθεια του Δημήτρη Μέκκα για την μητέρα του Έλλη Λιάκου

#not_yet: Η σημαντική προσπάθεια του Δημήτρη Μέκκα για την μητέρα του Έλλη Λιάκου

Γράφει ο Δημήτρης Μέκκας

Ο Μάρκος Αυρήλιος στη ταινία Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ είπε ” Κάθε άντρας μπροστά στο θάνατο γυρίζει πίσω αναπολώντας τη ζωή του και αναζητεί το σκοπό για τον οποίο κρίθηκε άξιος η όχι για να ζήσει αυτή τη ζωή”.

Από τις 8 Ιανουαρίου 2022 έλεγα στη μητέρα μου #not_yet και μέχρι να τη συναντήσω ξανά αρνούμαι να εγκαταλείψω να προσπαθώ να τη σώσω, να προσπαθούμε σαν ένα εγώ και αυτή να παλεύουμε στην αρένα και δεν θα το κάνω και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να το κάνω γιατί έτσι συνεχίζω να της λέω #not_yet, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του γιου της τώρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Με την αρωγή όλων έχουν ήδη παραδοθεί  τα ακόλουθα με τη σύμπραξη της εταιρίας Ιατρικού εξοπλισμού ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ Α.Ε με τα ανάλογα παραστατικά προς αποφυγήν κάθε τυχόν υπόνοιας:

1) 3 X ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΦΛΕΒΩΝ MEDIVEIN.

2) 1 X ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ RIESTER.

3) 1 X ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ.

4) 1 Χ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ.

5) 1 Χ KIT ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Απευθύνω κάλεσμα στήριξης μέσω καταθέσεων αντί για ένα λουλούδι που θα μαραθεί η ένα κερί που θα λιώσει στους λογαριασμούς της ΔΙΓΚΑΣ Α.Ε με την Αιτιολογία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΚΚΑΣ στη καρτέλα πελάτη μου οποιουδήποτε ποσού ώστε αυτομάτως να μετατρέπονται σε ανιχνευτές φλεβών και άλλα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα τα οποία θα παραδοθούν στο ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και σταδιακά και σε άλλες Ογκολογικές δομές της χώρας.

Για την Έλλη #not_yet. Σ’αγαπώ μαμά είμαι υπερήφανος για εμάς.

Σας στέλνω όλη την ιστορία όπως την έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο Κύριο Σταυρό Θεοδωράκη για να επικοινωνήσω και να ευαισθητοποίησω σε πανελλαδικό επίπεδο την επιθυμία της Έλλης για την απάλυνση του πόνου στη διαδικασία πάλης ασθενών με ανίατες και επιβαρυντικές για την υγεία νόσους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *