ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η μέθοδος Podobrace στο D THERAPY & MORE – ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στην Αλεξάνδρεια!

Η μέθοδος Podobrace στο D THERAPY & MORE – ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στην Αλεξάνδρεια!

Θέλετε να απαλλαγείτε από την είσφρυση όνυχος;

Την λύση σας τη δίνει το D. Therapy & more της Δώρας Τσιτσανοπούλου στην Αλεξάνδρεια!

Η είσφρυση όνυχος ή ονυχοκρύπτωση είναι μία από τις πιο συχνές βλάβες – φλεγμονές των νυχιών, που παρουσιάζεται σε μεγαλύτερη συχνότητα στο πρώτο, μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Όταν μπαίνει το νύχι στο δέρμα του δακτύλου, αναπτύσσεται οίδημα (πρήξιμο) και κοκκίωμα το οποίο εάν δεν αντιμετωπισθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη παραμόρφωση του νυχιού και σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. διαβητικοί), σε οστεομυελίτιδα ή ακόμη και σε ακρωτηριασμό του δακτύλου.

Η Τσιτσανοπούλου Θεοδώρα εφαρμόζει την μέθοδο Podobrace. Για πρώτη φορά στην πόλη μας έρχεται ένα καινοτόμο σύστημα διόρθωσης των νυχιών που δεν πονάει ο ασθενής, δεν χρειάζεται χειρουργική αντιμετώπιση αλλά ούτε και αντιβίωση. Η διαδικασία είναι ανώδυνη για τον ασθενή και νιώθει αισθητά ανακουφισμένος μετά την τοποθέτηση του. Μπορεί να φορέσει κανονικά παπούτσι και να επιστρέψει στις δραστηριότητες της καθημερινότητας του.

Λίγα λόγια για το Podobrace

Το podobraceείναι ένα καινοτόμο σύστημα διόρθωσης των νυχιών και ένα προσωρινό εμφύτευμα. Το εμφύτευμα είναι προστατευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό P.406708 για τη διόρθωση της ονυχοκρύπτωσης και της είσφρυσης νυχιών. Το Podobrace αποτελείται από τρία μέρη, δυο βραχίονες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα του νυχιού και ένα συνδετήρα για την ένωση τους. Είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, πιστοποιημένο με CE.

Στόχος της θεραπείας

Η θεραπεία με το σύστημα αγκύλης Podobrace έχει ως στόχο την ευθυγράμμιση και την σωστή πορεία του νυχιού, σε περιπτώσεις φλεγμονής με ή χωρίς ονυχοκρύπτωση (νύχια τύπου σαλιγκάρι). Αυτό επιτυγχάνεται με την ανασήκωση των πλαϊνών του νυχιού και την απελευθέρωση τους από την φλεγμονή ή την τυχόν κύρτωση του νυχιού. Τα αποτελέσματα της θεραπείαςείναι άμεσα καθώς ασθενής σε 2-3 μέρες  δεν έχει καμία ενόχληση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2333305302.

Το D THERAPY & MORE – ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ σας ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη σας!

D THERAPY & MORE – ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ν. Πλαστήρα 74, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333305302

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Instagram: Κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *