ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ/ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφές: Αναστασία Γκαλκίνα

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Λίο έχει μια υπέροχη μέρα. Ξυπνάει από τις ακτίνες του ήλιου και έχει διάθεση για μία βόλτα. Αντιμετωπίζει θετικά όσες αναποδιές και αν τύχουν. Τελικά στο τέλος της ημέρας ξαπλώνει ευτυχισμένος και νιώθει πως ήταν μια υπέροχη μέρα. Όμως όταν ο Λίο έχει μία απαίσια μέρα, ξυπνάει με τον ήλιο στο πρόσωπο σε μία πολύ ζεστή μέρα που δεν μπορεί να κάνει βόλτα λόγω ζέστης. Όλα πάνε στραβά και δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Έτσι πηγαίνοντας για ύπνο το βράδυ νιώθει πως η μέρα του ήταν απαίσια.

Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε πάντα την θετική πλευρά στα πράγματα, ειδικά για τους μικρούς αναγνώστες. Ένα βιβλίο έξυπνο που βοηθά τα παιδιά να μπούνε στον κόσμο των μεγάλων. Δύο ιστορίες σε ένα βιβλίο που περνά το πιο αισιόδοξο μήνυμα. Υπέροχη εικονογράφηση και το εξαιρετικό θέμα κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους αναγνώστες.

Η βιβλιοπρόταση είναι συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *