ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Απολαμβάνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, άνεση και ευκολίες στην καθημερινότητα σου! Καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να βελτιώσεις την ζωή σου πρακτικά, όπως και να ανανεώσεις στο έπακρο την εμφάνιση σου! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, διορθώνεις τα πράγματα, μέσω της επικοινωνιακής οδού! .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και μουρμουράς χωρίς λόγο, γιατί θα εκνευρίσεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας γεννιέται μέσα από τον εργασιακό χώρο, που σου αλλάζει τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με σκληρή δουλειά, θα έχεις επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, βάζεις τέλος στις υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και να υλοποιήσεις μεγαλόπνοα σχέδια, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Μπορείς να αναμένεις από την σημερινή ημέρα με κέφι, διασκεδαστικές στιγμές, θάρρος και τύχη! Η δημιουργικότητα και η λάμψη σου τραβούν εύκολα, όλα τα βλέμματα του θαυμασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πέρα από μηνύματα που θα ανταλλάξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα έχεις και νέες κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, ευτυχία, αυθορμητισμό και χαρούμενες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έχεις αρκετή τύχη την σημερινή ημέρα! Στον εργασιακό τομέα, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, παραδόξως θα γίνεις πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, ιδίως με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Επίσης, θα μπορέσεις επιτέλους και συνειδητοποιήσεις τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, με την βοήθεια της διαίσθησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις μαζί με το έτερον σου ήμισυ, να βρείτε λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση, αφού ένας έρωτας από τα παλιά, επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ορισμένες συγκυρίες στον τομέα της καριέρας, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους που έχεις θέσει! Οικονομικά θα υπάρξει λίγο άγχος, για τα έξοδα του σπιτιού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα, αισιόδοξη, διασκεδαστική και χαρούμενη! Οι αποφάσεις που τώρα θα πάρεις, τα γεγονότα, οι καταστάσεις, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν, θα έχουν το αποτέλεσμα που θες! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια και τις πρωτοπόρες ιδέες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και επιθυμεί το άλλο σου μισό, γεγονός που σε βοηθά να βελτιώσεις στο έπακρο την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αισθηματικές επικοινωνίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ένας υψηλός στόχος, εκπληρώνεται! Οικονομικά, το παρακάνεις με τις περιττές σπατάλες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα έχεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου! Ιδανική ημέρα, για ανάδειξη των προσόντων και των δυνάμεων σου, για ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου και για να βάλεις γερές βάσεις, σε ό,τι έχει αξία για εσένα και σε ό,τι έως τώρα έχεις πετύχει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδιαφέρεται καιρό για εσένα και δεν το γνώριζες! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις λόγω κτητικότητας και ζήλιας! Αντιθέτως, άρπαξε την ευκαιρία και απολαύστε μαζί αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν σήμερα κάποιες αποκαλύψεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές! Οικονομικά, η ημέρα θα σου δώσει ποικίλες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Σε διακρίνει μία ενεργητική και ενθουσιώδη συμπεριφορά, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητα, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δράση και εύκολα θα εκπληρώσεις επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις σήμερα που έχεις εύνοια, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πάθος και τον ερωτισμό, ωστόσο πρέπει να πεις όχι σε εγωκεντρισμό και νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, άρπαξε χωρίς δισταγμό, ευκαιρίες και θα έχεις επιτυχία την σημερινή ημέρα! Οικονομικά μείωσε άμεσα τα ανούσια και περιττά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, εντείνεται η ευαισθησία σου, και η βαθιά ανάγκη σου για αγάπη και ηρεμία! Η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές απαντήσεις, που εδώ και καιρό ψάχνεις! Ανοίγονται μπροστά σου δρόμοι βελτίωσης, σε θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα και σε είχαν γεμίσει άγχος! Πες ναι σε παρασκηνιακές δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως οι φανταχτερές υποσχέσεις, δεν τηρούνται πάντα και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά υποχωρητικός απέναντι στο ταίρι σου! Δεν χρειάζεται να του κάνεις όλα τα χατίρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου παρασκηνιακά στην καριέρα σήμερα, για να αποφύγεις τα κακώς κείμενα! Οικονομικά, βρίσκονται σπουδαίες λύσεις σε παλαιά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ετοιμάσου σήμερα φίλε Σκορπιέ, για κάποιες ξαφνικές, αλλά σίγουρα εποικοδομητικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου! Οι φίλοι σου θα αποζητήσουν την συντροφιά και την παρέα σου και ταυτόχρονα θα σε βοηθήσουν, να βρεις λύσεις σε προσωπικά προβλήματα! Οι κοινωνικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από χαρά, κέφι και ενθουσιασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λες ναι στο ερωτικό ρίσκο και τις αλλαγές! Ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση ή τον γάμο σου με ποικίλους τρόπους και περνάς όμορφα με έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκμεταλλεύσου το εύστροφο μυαλό σου και τις πρωτοπόρες ιδέες σου! Οικονομικά, θα έρθει βοήθεια από φίλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, χάρη στις αξιοθαύμαστες επικοινωνιακές σου ικανότητες, αλλά και με τις ώριμες και σοφές ιδέες σου! Πετυχαίνεις φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την φήμη σου! Επιτέλους, αποκαθιστάς την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με μία νέα και αξιόλογη γνωριμία, που ενδεχομένως, να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να αποδείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη και την εντιμότητα σου προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η επιτυχία μόλις ήρθε! Οικονομικά, θα έχεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την έντιμη και άμεση συμπεριφορά σου, να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή και να αισθανθείς και πάλι περιζήτητος! Μετατρέπεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, σε πράξη υλοποιείς σχέδια και ιδέες! Εντυπωσιάζεις τους άλλους, με το κέφι σου και την εξυπνάδα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις την ωφέλιμη συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες, το άλλο σου μισό ή να οργανώσετε μαζί μία όμορφη έξοδο ή ακόμα και μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτική περιπέτεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός, όπως και ο οικονομικός τομέας, είναι στα καλύτερα τους! Όλοι οι στόχοι σου επιτυγχάνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχολογική εκβάθυνση! Μην εμπιστεύεσαι πια με κλειστά μάτια τους άλλους, αφού πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την ειλικρίνεια των γύρων σου! Εκμεταλλεύσου λοιπόν, την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την παθιασμένη σου προσωπικότητα και την ισχυρή γοητεία σου, ώστε να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι στο σεξ και όχι στον… πόλεμο, κυρίως για θέματα ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις με τις μοναδικές ικανότητες σου και την ισχυρή διορατικότητα σου! Στα οικονομικά σου, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις και λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, σε χαρακτηρίζουν δικαιοσύνη, καλοπροαίρετη διάθεση, γλυκύτητα και ανιδιοτέλεια! Είναι η κατάλληλη ημέρα, η σημερινή, για να πλησιάσεις και πάλι πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί λόγω κάποιας παρεξήγησης! Γενικά, θα μπορέσεις να ανανεώσεις τους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα βάζεις προτεραιότητα την εξωτερική εμφάνιση του άλλου, παρά την προσωπικότητα του, κατά την διάρκεια ενός φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το άλλο σου μισό και να απολαύσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνονται στο έπακρο σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Οικονομικά, παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και κάνεις λάθος έξοδα!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *