ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σε γλιτώσει σίγουρα, από δύσκολες καταστάσεις! Είναι βέβαιο, πως θα αισθανθείς πως έχεις έναν προστάτη άγγελο στο πλάι σου σήμερα, φίλε Κριέ! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και καλά κάνεις, αφού θα σε σώσει από πολλά κακώς κείμενα! Επιπλέον, απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που θα σε ανανεώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι πως δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην σχέση σου, αλλά το άλλο σου μισό δεν το εκτιμά! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Στο τέλος θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα μπαίνει επιτέλους τέλος στις δυσκολίες! Οικονομικά, οι εκκρεμότητες σου, διεκπεραιώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει θετικές και χαρμόσυνες αλλαγές, που καιρό επιθυμούσες, λόγω του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Επιπλέον, θα έχεις χαρές και επιτυχίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα διαπιστώσεις πως είναι η ιδανική εποχή για υψηλούς στόχους και υλοποίηση σχεδίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λαμπερή, ξεχωριστή και καλοσυνάτη προσωπικότητα σου, φέρνει θαυμαστές και αξιόλογες κατακτήσεις στον δρόμο σου, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολλές χαρμόσυνες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να αποφύγεις απρόσεχτα λάθη σε εργασία και οικονομικές συναλλαγές, που σίγουρα αργότερα μετανιώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, έχεις την δυνατότητα σήμερα, να επωφεληθείς αποκαλύπτοντας παρασκηνιακές δράσεις, μυστικά και ψέματα που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διορατικότητα και σοφία, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και να κερδίσεις εκτίμηση και σεβασμό στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ένα μεγάλο βήμα στην σχέση ή τον γάμο σου, μετά από ωφέλιμες συζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους, αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σίγουρα εύνοια και ανταμοιβή για όλες σου τις μέχρι τώρα προσπάθειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μπορέσεις να κατακτήσεις υψηλούς και σπουδαίους στόχους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θέματα εξωτερικού, ταξιδιών, συγγενικών σχέσεων, σπουδών και εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα! Επιπλέον, υλοποιείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και χαρά! Νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, επίσης θα έχουν επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει στο έπακρο, ώστε να πλησιάσεις και να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να μιλήσεις και να πείσεις το άλλο σου μισό, για τις βαθιές σου επιθυμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και να είσαι προσεκτικός, αποφεύγοντας παρορμητικά λάθη! Οικονομικά σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, τα παλαιά σου προβλήματα και βάρη, λαμβάνουν επιτέλους τέλος, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θα βρεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούσαν και ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά! Μία σημαντική αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τις ορθές αποφάσεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά στην σχέση σου και έτσι θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα! Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορέσεις με περίσσια ευκολία, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, ξεπερνάς δυσκολίες και προβλήματα, μετά από αποκαλύψεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, ευνοούνται απόλυτα την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Μπορείς να αναμένεις νέες σημαντικές γνωριμίες που ανανεώνουν την καθημερινότητα σου, ικανοποίηση από συζητήσεις και συνομιλίες και χαρά από επαφές, συναναστροφές και συμφωνίες, φίλε Παρθένε! Αναδεικνύεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την σημερινή ημέρα μία σημαντική ευκαιρία για μία νέα τρυφερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση της σχέσης ή του γάμου σου! Ρομαντισμός, ουσιαστική συντροφικότητα και πάθος, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για βελτίωση συναδελφικών σχέσεων και συνεργασιών! Οικονομικά, η ημέρα ενδείκνυται για αποταμίευση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα είναι η κατάλληλη για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αισθάνεσαι ανανεωμένος, δυνατός, αναζωογονημένος και ιδιαίτερα ικανός, να εκπληρώσεις σκοπούς και στόχους, όπως και να υλοποιήσεις σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος ανάμεσα σε σένα και το έτερον ήμισυ, είναι μπόλικο και ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είναι προ των πυλών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τέλεια αποδοτικότητα σου στην δουλειά, σε οδηγεί στην επιτυχία! Ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες, την σημερινή ημέρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ασχολίες, όπως και για στιγμές διασκέδασης, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, αφού προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες επιλογές στον αισθηματικό τομέα! Ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, όπως και παθιασμένες ερωτικές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θέματα, θα ξεπεράσεις εμπόδια και θα πετύχεις σκοπούς και στόχους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι απόλυτα εποικοδομητικό και θετικό για εσένα, αρκεί να το εκμεταλλευτείς με έξυπνο τρόπο, φίλε Τοξότη! Να ακολουθείς την διαίσθηση σου, όμως ταυτόχρονα και την λογική σου και έτσι θα καταφέρεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια! Θέματα σπιτιού όπως και παρελθοντικά θέμα, λύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα συζητήσεις με το άλλο σου μισό για απόφαση συγκατοίκησης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία ευκαιρία, που οφείλεις να αρπάξεις, για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος, που τώρα επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα είσαι αποδοτικός και εργατικός και πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις οικονομική βοήθεια από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Έχεις αρκετή τύχη επικοινωνιακά, λόγω του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Άπειρες οι ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να εκπληρώσεις σπουδαίους στόχους! Βελτιώνεις την κοινωνική σου ζωή, με ωφέλιμες επαφές και συναναστροφές! Ιδανική ημέρα, για συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις πολλές ερωτικές επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, μηνύματα και συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ετοιμάσου να εκπληρώσεις φιλοδοξίες σήμερα! Οικονομικά μην είσαι τόσο σπάταλος, γιατί θα το μετανιώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις αυτοπεποίθηση και ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα, να αποδείξεις την αξία σου στους γύρω σου και να κερδίσεις με ευκολία αυτό που βαθιά επιθυμείς και πλέον, ξέρεις τον τρόπο για να το πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα, να αρπάξεις την ευκαιρία, να κάνεις ένα ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα, αφού θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ορισμένες αποκαλύψεις, μέσα στον επαγγελματικό χώρο, σε ωφελούν πολύ και εξυπηρετούν τους σκοπούς σου! Οικονομικά, η επιτυχία είναι σίγουρη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, εκμεταλλεύσου όσο πιο πολύ μπορείς, το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα! Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αλλάζεις ριζικά ό,τι σε ενοχλεί και ό,τι βάζει εμπόδια στους στόχους και τα σχέδια σου σου. Σε διακρίνει δυναμικότητα, θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα απολαύσεις κατακτήσεις την σημερινή ημέρα, θαυμαστές, όπως και εκπλήρωση αισθηματικών στόχων! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνετε παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό και επιπλέον, εκπληρώνετε κοινούς στόχους και επιθυμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις! Στην καριέρα, η πειθώ, είναι το κλειδί, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *