ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σοβαρό πρόβλημα και στην Αλεξάνδρεια: Οι ιδιώτες γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν

Σοβαρό πρόβλημα και στην Αλεξάνδρεια: Οι ιδιώτες γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και στην πόλη της Αλεξάνδρειας με τους ιδιώτες γιατρούς να μην μπορούν να συνταγογραφούν φάρμακα σε ανασφάλιστους πολίτες. 

Το πρόβλημα είναι γενικό και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται και για «λάθος του ΕΦΚΑ».

Το σύστημα εμφανίζει ανασφάλιστους πολίτες που είναι είτε ασφαλισμένοι είτε οι εισφορές τους βρίσκονται σε ρύθμιση ή είναι εξοφλημένες.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός, Παναγιώτης Παπανικολάου: «Από χθες απαγορεύθηκε σε όλους τους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς να συνταγογραφούν για ανασφάλιστους ασθενείς. Ταυτόχρονα εκτός από τους πραγματικά ανασφάλιστους υπάρχουν χιλιάδες που φέρονται ψευδώς ως ανασφάλιστοι λόγω λάθους. Ντροπή Θάνο Πλεύρη και Κυριάκο Μητσοτάκη».

5 Comments

  • Μητσοτάκης…..

  • Το έπαθα κι εγώ εχθές ΝΤΡΟΠΗ

  • Όταν θα κλείσει και το κέντρο υγείας που έμεινε με 3 γιατρούς,να σας δω…

  • Τον Ε. Φ. Κ. Α ή αγρότες αφού τον πληρώνουν με της παραγωγές, γιατί μας. Το κάνουν αυτό, η διαβητική τη θα κάνουν για ινσουλίνη;

  • ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ……… …….. ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΑΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ …………. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *