ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μπ. Βουλγαράκης: Η διαδικασία για τις προσλήψεις στην καθαριότητα μπορεί να καθυστερήσει – αναζητούμε λύσεις

Μπ. Βουλγαράκης: Η διαδικασία για τις προσλήψεις στην καθαριότητα μπορεί να καθυστερήσει – αναζητούμε λύσεις

Με προβλήματα πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων στον δήμο Αλεξάνδρειας, εξαιτίας της απόλυσης των 19 συμβασιούχων υπαλλήλων στην καθαριότητα. Αυτή τη στιγμή το προσωπικό που εργάζεται στην υπηρεσία είναι 4 οδηγοί με μόλις 3 άτομα στην αποκομιδή! Οι δρόμοι του δήμου Αλεξάνδρειας έχουν μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, αφού το έργο της συγκέντρωσης των σκουπιδιών γίνεται κάθε 8 με 10 μέρες, την ώρα που πραγματοποιούνταν κάθε εβδομάδα.

Τόνοι σκουπιδιών καλύπτουν τις οδούς περιφερειακά του κέντρου, αφού ο δήμος μεριμνεί στην καθημερινή καθαριότητα του κέντρου της Αλεξάνδρειας. «Δημιουργήθηκαν 19 θέσεις μόνιμων, ωστόσο έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες.

Μιλώντας στο Veriotis.gr o αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Βουλγαράκης δηλώνει: Η διαδικασία μπορεί να καθυστερήσει αρκετά και για το λόγο αυτό αναζητούμε λύσεις με δίμηνες συμβάσεις, αν και εφόσον εγκριθούν από την επίτροπο»

Καθυστέρηση έως και 8 μήνες!

Αντιμέτωπη με την καθυστέρηση που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 8 μήνες (!) στην ανάρτηση του πίνακα με τις μόνιμες προσλήψεις, βρίσκεται η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της «η λήξη της σύμβασης των εργαζομένων στις 31 Μαρτίου 2018 στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας και την καθυστέρηση των διαδικασιών τοποθέτησης των νέων μονίμων υπαλλήλων από τους αρμόδιους φορείς (ΑΣΕΠ και Υπουργείο Εσωτερικών), δεν είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Αποκομιδής Απορριμμάτων».

Ο δήμος παρακαλεί τους δημότες να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους όταν είναι γεμάτοι και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

4 Comments

  • Σας είδαμε και όταν είχατε το προσωπικό πόσο καθαρός ήταν ο Δήμος μας.
    Πες μας και για την ανακύκλωση. Μην ντρέπεσαι. Κι εκει δεν έχεις προσωπικό;;;;

  • ειστε κυριολεκτικα για λυπηση σας δοθηκε η ευκαιρια να κρατησετε το υπαρχον πρωσοπικο για ενα με δυο μηνες και ο ιδιος ο Δημαρχος στον προεδρο του δικαστηριου αρνηθηκε να καρατησει 4 -5 ατομα που κατεθεσαν ασφαλιστηκα μετρα εφνιδιαστηκε κιολας οταν ακουσε πως απο το συνολο των 19 ατομων μονο 4-5 κατεθεσαν ασφαλιστηκα αλλα και παλι δεν συναινεσε στην παραμονη αυτων των ατομων Τ ωρα κλαψουριζεται σαν τις μωρες παρθενες να ειστε παντως συγουροι πως πολυ συντομα θα κληθηται στον εισαγγελεα να καταθεσεται και για την αποκομιδη των σκουπιδιων και για το ΣΜΑ

  • Πλάκα μας κάνετε? Στο διαύγεια ανεβάσετε την πρόσληψη 11 ατόμων. Εντελώς ανημερωτοι και άσχετοι….. Ούτε τις υπηρεσίες δεν ρωτάνε και εκτειθονται

  • Τώρα τρόμαξαν και δεν θα φάνε για μεσημέρι!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *