ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καυγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου, βασίζεται στο Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου «βγάζεις» και τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αρκεί να προσέξεις δυο πράγματα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μην το παρακάνεις με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και φυγή, γιατί θα δημιουργηθούν ρήξεις και αν είσαι ελεύθερος, δημιουργείς λάθος εντυπώσεις, λόγω υπερβολικής προκλητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικές και επαγγελματικές εξελίξεις, είναι με το μέρος σου! Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις λίγο τις σχέσεις σου με συναδέλφους, γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, από το πουθενά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος και ψύχραιμος! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα βγάλουν «κακό όνομα» για σένα! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου! Ιδίως αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, πρέπει να την προστατέψεις από ρήξεις και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο προκλητικός στην συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να σε παρεξηγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν. Οικονομικά, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα, αν δεν θες απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Φρόντισε σήμερα φίλε Δίδυμε, να παραμείνεις ώριμος σε κάθε σου κοινωνική συναναστροφή ή μετακίνηση και προσγειωμένα αισιόδοξος, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Περιόρισε επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται, όσον αφορά επαφές, σπουδές, μακρινούς συγγενείς, επικοινωνίες, συναντήσεις ή ταξίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παρασύρεσαι σε επανάσταση χωρίς αιτία, αν είσαι δεσμευμένος! Αυτό που σου αρέσει, είναι η σταθερότητα και η γλυκιά ρουτίνα. Μην ταράζεις λοιπόν την ηρεμία αυτή, με κόντρες, αντιδράσεις και αταίριαστες σε σένα, φιλελεύθερες απόψεις! Αν ψάχνεις για μία νέα γνωριμία ή μία νέα σχέση, τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην είσαι παρορμητικός σε δουλειά και χρήμα! Κάνεις λάθη, που ενδεχομένως αργότερα να μετανιώσεις, γι’αυτό παρέμεινε λογικός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί αγαπητέ Καρκίνε να ηρεμήσεις, γιατί μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Σήμερα, μην «ψάχνεσαι» σε θέματα αντιπάθειας ή αντιθέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις σε αυτούς που κρατούν ένα ερωτικό μυστικό, κάθε είδους, είσαι και εκείνος που πρέπει να προσέχεις περισσότερο! Η κόντρα Ήλιου-Ουρανού, φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις, που ανατρέπουν τα πάντα! Οι υπόλοιποι, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκονται, καλό είναι να προσέχουν κόντρες και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Ο οικονομικός τομέας, είναι αυτός που θα σε αγχώσει περισσότερο, λόγω κάποιων ξαφνικών εξόδων!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα! Επιπλέον, απέφυγε κι εσύ, οποιαδήποτε εγχείρημα για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα σήμερα, γιατί η ημέρα δεν ενδείκνυται, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Ουρανού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποια απρόοπτα γεγονότα και οξύθυμες καταστάσεις, που θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα! Απέφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα και επανάσταση, στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι αρκετά προκλητικός, ιδίως όταν κάτι σε ενοχλεί! Περιόρισε αυτήν την τάση σου, όπως και την τάση σου για σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, κάθε λεπτό μετράει, αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν! Μείνε συγκρατημένος σε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε χώρο επαγγελματικό, γιατί κινδυνεύετε από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και θα σε κουράσουν στην καριέρα! Παράλληλα, κάποια μικρά έξοδα, σε αγχώνουν, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα γλεντιού και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στην ερωτική σου ζωή, που θα σε αποσυντονίσουν! Επιπλέον, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καυγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά και ενίοτε απαιτητικότητα! Παρέμεινε σοβαρός και ολιγαρκής στον ερωτικό τομέα, όπως ήσουν πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά αρκετά τα λάθη σου, τα οποία σε εκθέτουν και χαλούν την καλή σου φήμη! Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις άμεσα τα έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι παντρεμένος, κράτα μακριά από το σπίτι νεύρα και καυγάδες, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού! Τέλος, αν είσαι σε σχέση, μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, απλά για να δείξεις ότι έχεις δίκιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο στον τομέα της εργασίας, ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για συνομιλίες! Με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού πρέπει να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας πλήττεται σήμερα, κυρίως επικοινωνιακά. Οι δεσμευμένοι, ενδεχομένως να έχουν κάποιους καυγάδες και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει και «πονάνε». Οι ελεύθεροι, ενώ σήμερα θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή γνωριμίες, καλό θα είναι, να παραμείνουν μετρημένοι ή ακόμα και υποψιασμένοι σε λόγια και κουβέντες που ανταλλάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα, φέρεσαι κάπως ανώριμα! Διόρθωσε το έγκαιρα, για να μην υπάρξουν απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου, για να είναι τα πράγματα ομαλά και θετικά! Το «δούναι και λαβείν», παίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σου ζωή σήμερα, γι’αυτό μην τα θες όλα δικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί ο τομέας της δουλειάς, να πηγαίνει όλο και καλύτερα, τα έξοδα όμως σήμερα θα σε αγχώσουν! Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και ζήτα συμβουλές από ένα άτομο που του έχεις εμπιστοσύνη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Ότι κι αν έρθει τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλουν ψυχραιμία τα αισθηματικά σου, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Ξαφνικά γεγονότα και ίσως κάποιες απρόβλεπτες αναποδιές, θα φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα! Μην δίνεις πολύ σημασία, έστω για σήμερα, γιατί αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις, που θα έχουν και αργότερα συνέπειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές θα έρθουν σε εργασία και χρήμα! Μην βιάζεσαι να αντιδράσεις, γιατί είσαι επιρρεπής στα λάθη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, φίλε Ιχθύ, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος, «καθαρός» και έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και επαφή! Μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, γιατί θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, δικών σου ή κάποιου άλλου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση! Αν υπάρχει λοιπόν, κάτι κρυφό στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν τώρα, να προστατευτείς διπλάσια, απ’ότι συνήθως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, νιώθεις αγχωμένος και εξαντλημένος! Τα οικονομικά θα έχουν λίγες, αλλά σίγουρα όχι αρνητικές εξελίξεις!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *