ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρμόσυνες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι περιζήτητος και απόλυτα αγαπητός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, αν είσαι δεσμευμένος! Επιδίωξε μία συζήτηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, αν είσαι δεσμευμένος! Επιδίωξε μία συζήτηση με το ταίρι σου! ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και είναι απαραίτητη μία ολοκληρωμένη πρόβλεψη! 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς θες και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου, προκειμένου να πετύχεις συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση εσωτερικών δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Επιπλέον, κάποιες αποκαλύψεις σήμερα, θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες και παρασκηνιακές ερωτικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου, με πολλές ρομαντικές και τρυφερές στιγμές! Μακριά από μυστικά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα απρόσμενα! Στον τομέα της εργασίας όμως, εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα! 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Δίδυμε! Η Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, σε κάνουν κοινωνικό και έτοιμο για θετικές αλλαγές! Βρίσκεις τρόπους και εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, συνομιλίες και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός στους κοινωνικούς σου περίγυρους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα έρθει απρόσμενα μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση, να κάνουν ένα μεγάλο βήμα, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προοδεύεις στην καριέρα, αφού οι ιδέες σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, μάλλον βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα οφείλεις να αναδείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου Καρκίνε και να βγεις κερδισμένος! Καταφέρνεις ουσιαστικά επιτεύγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, αρκεί να εκμεταλλευτείς την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό και να καταφέρεις την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται! Αν είσαι δεσμευμένος, επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις! Ετοιμάσου, για μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και δράσεις, αφού η επιτυχία είναι κοντά και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, είσαι απόλυτα τυχερός! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις και πάλι αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγές και καλοπέραση! Μπορείς σήμερα να αναμένεις χαρούμενα νέα και ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις ή ταξίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή σου ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο και έτσι, θα χορτάσεις κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές σήμερα, λόγω της διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, πολλές οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις ψυχολογικές σου, αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον, η Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων για εσένα, με βοηθούς την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ιδιαίτερα συντροφική, παθιασμένη και τρυφερή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική, από αυτό που έχεις συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι άψογες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σου δίνει χαρά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, γαλήνη, δικαιοσύνη και ισορροπία, αγαπητέ Ζυγέ! Η Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, ευνοεί συναναστροφές, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται στο έπακρο, λόγω των δικών σου βελτιωμένων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα ισορροπημένος σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας , με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό! Οφείλεις να αναδείξεις το σοβαρό και συνετό χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση, ορθολογισμό και προγραμματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με πάθος, ψυχαγωγικές στιγμές, τρυφερότητα, δώρα και ρομαντισμό, το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και μέσα από έξτρα οικονομικές αποδοχές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα νιώσεις πολύ αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται στο έπακρο με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό! Ιδανική ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την ενισχυμένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δράσεις! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερες, φλερτ, εξομολογήσεις, νέες γνωριμίες και μηνύματα θα έχεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνουν συναίσθημα, συντροφικότητα και καλή επικοινωνία με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις αγορές σήμερα, διότι είσαι λίγο παραπάνω σπάταλος και ύστερα θα το μετανιώσεις! Στην δουλειά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια, την σημερινή ημέρα! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται με ευκολία, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα που σε απασχολεί καιρό. Η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή ηρεμία και χαρά την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ίσως να σε προσεγγίσει ξανά την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές εργασιακές εξελίξεις, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές! Κάποια επιπλέον έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, μέσα από συζητήσεις, συνομιλίες και συναναστροφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις σπουδαίες λύσεις, φίλε Υδροχόε! Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, με την Σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, κοινωνικοποίηση και βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται άπειρες ευκαιρίες σήμερα, για καινούργια ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με το άλλο σου μισό, είναι στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτό που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα! Πες ναι την σημερινή ημέρα, σε μία επαγγελματική συμφωνία ή πρόταση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να επικοινωνείς μόνο με άτομα που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται, εσύ προστατεύεις τα κεκτημένα σου, όπως επίσης και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα,! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ουσιαστική ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να διώξει επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδος και επιτυχία θα έχεις σήμερα!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *