ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ραγδαίες εξελίξεις: Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως θα είναι υποψήφιος με τη Δώρα!

Ραγδαίες εξελίξεις: Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως θα είναι υποψήφιος με τη Δώρα!

Μπορεί να σενάρια για παράταση των δημοτικών εκλογών να ακούγονται όλο και περισσότερο (κλικ ΕΔΩ), στον δήμο Αλεξάνδρειας ωστόσο είναι σαν να ζούμε στην προεκλογική περίοδο!

Πριν από λίγες ημέρες η Δώρα Κουρκουτά με αποκλειστικές δηλώσεις στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς (κλικ ΕΔΩ), επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022 ο αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Στη συνάντηση ο Σάκης Κούγκας ξεκαθάρισε στον δήμαρχο πως θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δώρας Κουρκουτά.

Πρόκειται για πολιτική εξέλιξη στα δημοτικά και σίγουρα η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε πάνω από δύο χρόνια (αν δοθεί η παράταση) πριν τις δημοτικές εκλογές.

8 Comments

  • ε τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου θα ψηφησω γκυρινη

  • Σοβαρά τώρα το γράφετε αυτο ή είναι πρωταπριλιάτικο;
    Τι θα πει τον ενημέρωσε δηλαδή; Σάκη, όταν λες οτι θα στηριξεις αλλον για δημαρχο το 2023, ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ. Κι εσυ Δήμαρχε, οταν Αντιδήμαρχος σου, σου λεει οτο παει αλλού, τον διώχνεις.
    Αλλά εδώ στην Αλεξάνδρεια, είμαστε βαρελι χωρίς πάτο όπως φαίνεται….

  • Τόπο στα Νιάτα Δημητριάδης. Κούγκας στρατηγός βενιος Δώρα.

  • Δεινόσαυροι…. τί έργο κάνατε σε αυτό τον άμοιρο δήμο;

  • Τελικά θα τρελαθουνε τελείως. Αυτοί που βοήθησαν να βγει δήμαρχος ο Γκυρινης παίρνοντας μάλιστα κ πόστα δηλώνουν τώρα ότι θέλουν να τον ρίξουν πηγαίνοντας στον συνδιασμό Κουρκουτα. Για πόσο πρόβατα μας περνάνε επιτέλους. Ελπίζω οι πολίτες να δώσουν σε όλους αυτούς την απάντηση που πρέπει.

  • Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ; ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ

  • Ντροπή και αίσχος αλλά τα καλά και συμφέροντα
    Η καρέκλα και τίποτα άλλο το μόνο που τους ενδιαφέρει
    Η μασα

  • Ενταξει ο κουγκας βρε προβατακια για τιν Γκυρινη τιποτα??Δηλαδη δημαρχος ο κουγκας ειναι και οχι ο Γκυρινης ???Βαλτε μια σειρα στην σκεψη σας πρωτα ..Ναι μαυρο στο κουγκα 10 φορες μαυρο στον Γκυρινη…Μην τρωτε αλλο σανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *