ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Ράνια η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Ράνια η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Τίμοθι Ναπμαν

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το μικρό κορίτσι της ιστορίας γενικότερα είναι πρόθυμο, δοτικό και χαρούμενο. Υπάρχουν όμως και στιγμές που ο θυμός γίνεται ο καλύτερος της φίλος. Αν για παράδειγμα πειράζουν τα πράγματα της ή αν κάτι που έχει φτιάξει κάποιος της το χαλάσει, αν κάτι της είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο ή ακόμη και χαλασμένο εκείνη γίνεται έξαλλη και όλοι τρέχουν να κρυφτούν, εκτός από τη γιαγιά της. Τι άραγε είναι αυτό που της λέει και την ηρεμεί;

Μια πρωτότυπη ιστορία γεμάτη χιούμορ, ευαισθησία για τα έντονα συναισθήματα αλλά και τρόπους διαχείρισης τους. Υπέροχη ιστορία με ζωντανή εικονογράφηση και έντονα χρώματα, όπως και τα συναισθήματά της μικρής. Μία ιστορία που θα βοηθήσει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους αναγνώστες να βρούνε τρόπους να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *