ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου την σημερινή ημέρα, κυρίως όσον αφορά τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το ευνοϊκό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου και εκπλήρωσε εύκολα επιθυμίες, όνειρα, στόχους και σκοπούς! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μπόλικο φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μία παθιασμένη, καυτή, τρυφερή και συναισθηματική ημέρα και θα περάσεις τέλεια με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιμέλεια και οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται στην δουλειά σήμερα! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις μία μεγάλη χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε ήρθε η στιγμή, να βελτιώσεις στο έπακρο την διάθεση σου, φέρνοντας ξανά στην καθημερινότητα σου, την ηρεμία, την σταθερότητα και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, βάζει τέλος στις δυσάρεστες καταστάσεις, σε προστατεύει από επιπλέον εμπόδια, αφού ενισχύει την διαίσθηση και την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται πάθος, συναίσθημα και ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πολλές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου και με αυτόν τον τρόπο, θα ανανεώσετε στο έπακρο την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, κάποιες αποκαλύψεις, θα βάλουν τέλος σε αρκετές δυσκολίες! Οικονομικά, τα αναμενόμενα είναι μόνο θετικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η ημέρα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για θετικές αλλαγές και χαρμόσυνες εξελίξεις, τώρα με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου! Ετοιμάσου για όμορφες στιγμές με το φιλικό σου περιβάλλον, όπως και ενδυνάμωση της σχέσης σου, με έναν καλό σου φίλο! Επιπλέον, ιδανική στιγμή να θέσεις στόχους ζωής και να υλοποιήσεις μεγάλα σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ από πολλούς θαυμαστές! Χορταίνεις κατακτήσεις και άπειρες ερωτικές επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε στόχους με το άλλο σου μισό και επιπλέον, απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις τύχη, ιδίως όσον αφορά συμφωνίες! Στην εργασία, απέφυγε προκλητικά λάθη για να μην εκτεθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα, να επωφεληθείς από τα αναμενόμενα γεγονότα, αποκαλύπτοντας ενέργειες ορισμένων ατόμων για σημαντικά θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Άρπαξε την ευκαιρία και ανέδειξε τον βελτιωμένο εαυτό σου και την κοινωνική σου υπόσταση, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις με ευκολία, σταθερότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις μία ποιοτική και γοητευτική κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, είσαι σίγουρα ευνοημένος ιδιαίτερα και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να πετύχεις στόχους! Τύχη και στον οικονομικό τομέα θα έχεις, αφού αυξάνονται τα έσοδα σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και να υλοποιήσεις σκοπούς, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου! Ευνοούνται επιπλέον, θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, σχέσεις με άτομα που ζούνε στο εξωτερικό και γενικά μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει την μεγάλη ευκαιρία, να πλησιάσεις πιο πολύ τους ερωτικούς σου στόχους! Αναμένονται νέες γνωριμίες και ευχάριστο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την σχέση σας, με εξόδους και δράσεις ψυχαγωγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πρέπει σήμερα να αποφύγεις λάθη αφηρημάδας και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, αποφάσεις και υπογραφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, ήρθε η ώρα να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλιά προβλήματα και χρόνιες δοκιμασίες! Τώρα με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα ξεπεράσεις εμπόδια και θα βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματα! Ετοιμάσου λοιπόν, να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να ανακουφιστείς! Επίσης, μία σημαντική αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα, να ανανεώσουν σημαντικά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις άπειρες ευκαιρίες ώστε να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρξουν απρόσμενα σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος θα ηρεμήσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις στο έπακρο, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ο περίγυρος σου και οι καταστάσεις που τον αφορούν, θα είναι αυτός, που θα σου προσφέρει την ουσιαστική ικανοποίηση στην ζωή σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου φέρει μόνο θετικές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου προσφέρει την ευκαιρία, για να ξεκινήσεις μία νέα ουσιαστική σχέση ή να κάνεις μία ιδιαίτερα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις αναζωπύρωση σχέσης, ερωτισμό και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά, εξισορροπείς έσοδα-έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και σπουδαίες ευκαιρίες, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Ιδανική στιγμή, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα τυχερή για την σχέση, αφού μαζί με το ταίρι σου, βρίσκετε λύσεις σε αρκετά προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας νέος δυνατός έρωτας, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές και τυχερές, θα είναι οι εξελίξεις σε καριέρα, όπως και στον οικονομικό τομέα! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες η σημερινή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να αναμένεις χαρά και καλοπέραση την σημερινή ημέρα! Θα σου προσφερθούν πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, θέματα που αφορούν τα παιδιά και δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις και στιγμές! Με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, αναδεικνύεις τον βελτιωμένο σου εαυτό και βελτιώνεις την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, την σημερινή ημέρα, θα αισθανθείς πως είσαι το επίκεντρο της προσοχής, αφού δεν θα σταματήσουν καθόλου κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση της σχέσης, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου όσον αφορά τα οικονομικά σου! Στην δουλειά, προσπάθησε να μην μπερδέψεις επαγγελματικά με προσωπικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, είναι απόλυτα εποικοδομητικό και ωφέλιμο για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά! Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτο και την διαίσθηση σου και θα δεις πως θα καταφέρεις σήμερα, να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου, την πλήρη ανανέωση στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επιτέλους την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν παρελθοντικό έρωτα, που τώρα επιστρέφει και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, όλα θα βελτιωθούν σήμερα και θα νιώσεις πιο ήρεμος! Οικονομικά, θα έχεις κάποιο άγχος για υποχρεώσεις σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή και εποικοδομητική για εσένα, κυρίως με ό,τι αφορά κοινωνικές δράσεις και συναναστροφές, όπως και μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου και να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο σήμερα, με το ταίρι σου και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί και θα ανανεώσετε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις καταιγισμό φλερτ, χαρμόσυνων μηνυμάτων, γνωριμιών και επιτεύξεων στόχων και σκοπών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, βελτιώνονται και διορθώνονται στο έπακρο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα έχεις και πάλι αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Πολλά θα είναι τα θετικά γεγονότα και οι ευχάριστες συγκυρίες της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Κρόνου! Ετοιμάσου, να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και σπουδαίους σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις βήμα προσέγγισης από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, σεξουαλικές και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικοί σου στόχοι, εκπληρώνονται με ευκολία, την σημερινή ημέρα! Στην δουλειά, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή με ορισμένες αγενείς συμπεριφορές!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *