ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Συμμετοχή των μαθητών των Αγγλικών ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ σε Πανελλήνιο Debate Festival

Συμμετοχή των μαθητών των Αγγλικών ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ σε Πανελλήνιο Debate Festival

Οι μαθητές των Αγγλικών ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαδικτυακό QLS Debate Festival το οποίο έχει λάβει το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, αποκλειστικό προνόμιο των μαθητών του QLS – Μιχαλόπουλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχολείο:

Παρακολουθήσαμε τους μαθητές σε μια ενδιαφέρουσα μάχη επιχειρημάτων χρησιμοποιώντας επίσημο λόγο στα Αγγλικά, να συζητάνε με άλλα σχολεία (μέλη του QLS), πάνω σε διαφορετικά θέματα.

Μάθαμε πολλά!  Αναπτύξαμε την κριτική μας σκέψη, συνεργαστήκαμε, βελτιώσαμε τα αγγλικά μας και λειτουργήσαμε στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας με τους συμμαθητές μας. 

Αποκτήσαμε σημαντικά εφόδια ζωής!

Οι μαθητές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 3 επίπεδα (B1, B2- &C1/C2), πραγματικά εντυπωσίασαν με την επιχειρηματολογία τους, την άψογη χρήση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και με τα στοιχεία που παρέθεσαν.

Τα σχολεία-μέλη του QLS που πάντα πρωτοπορούν, βοήθησαν τους μαθητές τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποκτήσουν μια εμπειρία ζωής, αυτή του δημοσίου, ρητορικού λόγου, και της επιχειρηματολογίας.

Η συμμετοχή στη βραβευμένη πρωτοβουλία του QLS, ήταν ιδιαίτερα υψηλή (εν μέσω πανδημίας) με 24 σχολεία από όλη την Ελλάδα, 180 ομιλητές 11-17 ετών και 12 κριτές-αξιολογητές από εξεταστικούς φορείς και εκδοτικούς οίκους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *