ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο ποδοσφαιριστής έκπληξη που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Ο ποδοσφαιριστής έκπληξη που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! (φώτο)

Ήταν το 75ο λεπτό του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τους Παλαίμαχους της ομάδας όταν ο ποδοσφαιριστής έκπληξη πέτυχε το χρυσό 3-2 και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ο guest star του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αντιδήμαρχος Σωτήρης Τόκας εντυπωσίασε με την εμφάνισή του (έβγαλε και τα 90 λεπτά του αγώνα) και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν τα βρει με τον νυν δήμαρχο για τις δημοτικές εκλογές του 2019, θα ξεκινήσει ποδοσφαιρική καριέρα στους ασπρόμαυρους της πόλης μας.

 

4 Comments

  • Τα πάντα για την ψήφο ο κόσμος βλέπει και πλέον κρίνει…. Καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑοκ Αλεξάνδρειας στους δύο έναπομηναντες αγώνες..

  • ΤΤΟΚΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.ΑΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ.ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  • Μόνο για ποδόσφαιρο κάνη γιατί για αντιδήμαρχος δεν μπορεί να μοιράσει μια μπάλα άχυρο

  • Που κσταντησαμε…η Αλεξάνδρεια να κάθεται και να ασχολείται όλη μέρα με τον συνοιισμο για να μπορέσει ο τοκας και ο κάθε τοκας να ξαναβγει στη δημαρχείο.λυθηκαν όλα τα προβλήματα το γήπεδο στο βρυσακι είχε μείνει.πριν χρόνια ο Δήμος ξαναπλησλρωσε και φτιάχτηκε γήπεδο στον αη Γιώργη για τον ίδιο λόγο..δεν έμεινε εκςι ούτε χορτάρι…πληρώνουμε εμείς και γελάνε άλλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *