ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται συναισθηματική απρόσμενη χαρά, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικότητα και αρνητικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απρόσμενη εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει νωρίτερα, σου εκδηλώνει τώρα τον έρωτα σου για σένα! Είναι μία καλή ευκαιρία να τον δεις διαφορετικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό και εμπλουτίζετε την ρουτίνα σας με συναίσθημα και αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις σήμερα να γίνεις περισσότερο παραγωγικός και γρήγορος! Τα οικονομικά σου διορθώνονται ξαφνικά και επιτέλους ηρεμείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο δικό σου Ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες, βελτιώνουν απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρούμενες στιγμές με φίλους, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αποκαλύψεις που θα φέρουν απογοητεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μάλιστα, πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί τώρα, σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με το άλλο σου μισό, βρίσκετε μαζί λύσεις, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας και πραγματοποιείτε ευχάριστες εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αποκλείεται σήμερα να έρθει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, που ξεπερνά τις προσδοκίες σου! Πες ναι σε μία οικονομική συμφωνία σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και πάλι! Έρχεται ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά και σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται βελτίωση κοινωνικής εικόνας, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για επικοινωνιακά λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος ένας ανεκπλήρωτοςή παλαιός έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αναστατώνει την ζωή και σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με το άλλο σου μισό, σου δίνει χαρά και απόλυτη ψυχική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε μια σειρά και μάλιστα, χωρίς να το περιμένεις! Επαγγελματικά, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ηρεμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται τύχη και ευχάριστα νέα, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για λάθος κινήσεις, που ενδεχομένως να χαλάσει την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα γνωριμία, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή! Φλέρταρε και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, ευνοείσαι πολύ σήμερα για συμφωνίες, υπογραφές και νέες συνεργασίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρμόσυνες αποκαλύψεις, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αναποδιές στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σοβαρή και προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα σε βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη και αξιόλογη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του άλλου σου μισού και μάλιστα υπάρχει έντονα η πιθανότητα τώρα, για πρόταση επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου! Έρχονται νέες προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και την επαγγελματική σου εξέλιξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η Σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται βελτίωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αρνητικές αποκαλύψεις που πληγώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα να αποφασίσεις ξαφνικά, να επισημοποιήσεις την σχέση σου και να αλλάξετε με το άλλο σου μισό, την κοινή σας ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί και επιθυμούσες! Πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις μία νέα σχέση τώρα, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τελείως ό,τι μέχρι τώρα ήξερες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και αισιοδοξείς ξανά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου. Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται γοητεία και εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα πολύ πιθανόν να γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, μετά από μία εξομολόγηση, που σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές στιγμές που θα περάσεις με το άλλο σου μισό, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις την πίστη και την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, οι οποίες λειτουργούν για το καλό της προόδου σου! Οικονομικά, βρίσκεις ανέλπιστες λύσεις σε προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται φήμη και κοινωνικότητα, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Θα έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, σου κάνει εκπλήξεις και ίσως και δώρα την σημερινή ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις στόχους και διακρίσεις! Απέφυγε οικονομικά ρίσκα σήμερα, τα οποία μπορεί να σε βλάψουν στο άμεσο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη καθημερινότητα! Η σημερινή Σύνοδος Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρές σε σπίτι και οικογένεια, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αναποδιές στην κοινωνική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ίσως σήμερα να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να «προχωρήσει» αυτή η ιστορία! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το άλλο σου μισό, λύνετε επιτέλους θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου αποκτούν ιδιαίτερη θετικότητα αυτό το διάστημα, αφού στόχοι και φιλοδοξίες, πραγματοποιούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ερμή – Ουρανού, το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες! Η αισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα τονωθούν και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικότητα στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές και εξόδους, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα σήμερα, θα έχεις ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου, ενώ δεν αποκλείεται η πραγματοποίηση, μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής σήμερα, έρχεται σε Σύνοδο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται επαναφορά αυτοεκτίμησης, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για κόντρες στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του άλλου σου μισού, μέσα από τις πράξεις του, αλλά και μέσα από εκδηλώσεις συναισθήματος και τρυφερότητας από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα ξαφνικά και με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, επιθυμεί επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτη επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει, αλλά στα οικονομικά σου, είσαι αρκετά σπάταλος!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η θετική για σένα Σύνοδος Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται απρόσμενη τύχη σε όλους τους τομείς, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τάση ανασφάλειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή μία νέα σχέση σήμερα! Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για σένα, γεμάτη εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και φλερτ! Γοητεύεις με τον λόγο σου και μπορείς να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος το άλλο σου μισό, θα σου κάνει τα… χατίρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρη η οικονομική και η επαγγελματική εύνοια σήμερα και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *