ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εξώδικο κατά του δήμου Αλεξάνδρειας: Σοβαρό θέμα στα Αμπελοτόπια για πάνω από 30 χρόνια

Εξώδικο κατά του δήμου Αλεξάνδρειας: Σοβαρό θέμα στα Αμπελοτόπια για πάνω από 30 χρόνια

Το παρακάτω κείμενο με εξώδικο το οποίο κοινοποιήθηκε στον δήμο Αλεξάνδρειας, λάβαμε σήμερα από δημότη της Αλεξάνδρειας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Τα δημοσιεύουμε αυτούσια:

Ως δημότης, σας στέλνω το εξώδικο που ήδη κοινοποίησα στο Δήμο Αλεξάνδρειας, για το σοβαρό θέμα που μας απασχολεί στους Αμπελότοπους, για πάνω από τριάντα χρόνια.

Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειασθεί.

Παπαδόπουλος Δημήτριος

 

6 Comments

  • Και γιατί να νοιαστει ο Γκυρινης? Από την τσέπη του θα πληρώσει?

    • Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το εξώδικο η υπόθεση αφορά από το 1992.Από τότε πέρασαν 5 δήμαρχοι, αλλά εσύ κόλλημα με τον γκυρινη!Οι άλλοι δε φταίνε. Δηλαδή επειδή αυτός πήρε οικοπεδα ,είμαστε υποχρεωμένοι να του ανοίξουμε δρόμο γιατί όπως λέει χάνει αξία το οικόπεδο του;Ας μην το έπαιρνε.

  • Εσύ έξυπνες αυτό καταλαβες. Το σχέδιο που έκανε η πολιτεία προβλέπει δρόμο αλλά ο δήμος ενώ εισπράττει τα σχετικά τέλη εδώ και 30 χρόνια αδιαφορεί. Αντε να καταλαβαίνουμε τι διαβαζουμε

  • Προφανώς εσείς που στείλατε το εξώδικο θα έπρεπε να γνωριζετε ότι αρμόδια για την διάνοιξη οδού είναι η τεχνική υπηρεσία του δήμου και δει κάτι διαμάντια τοπογράφοι που πέρασαν από αυτή.
    Τα λάθη των ανιδεών υπαλλήλακων που θέλουν να ονομάζονται και μηχανικοι…. τα χρεώνεται ο κάθε δήμαρχος που περνάει. Γιατί δεν κυνηγάτε εκείνους που φτάνουν τα 2000 το μηναεδω και 30 χρόνια και στην ουσία αγρόν ηγοραζαν.;;

    • Οι μηχανικοί πως προσλαμβάνονται? Με άγνοια του Δημάρχου?

  • πιας τ αυγο και κουρεφτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *