ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία, να προγραμματίσεις και να οργανώσεις την ζωή σου ορθά και όπως, εδώ και καιρό σχεδίαζες! Είσαι αποφασιστικός, προσηλωμένος και προσγειωμένος, προκειμένου να προστατέψεις αποτελεσματικά τα κεκτημένα σου και ό,τι για εσένα έχει αξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να υπάρξει η έναρξη μίας νέας σχέσης την σημερινή ημέρα, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, ιδίως αν ψάχνεις νέα δουλειά! Οικονομικά, θα έχεις νέες πηγές κέρδους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, θα ανταμείψει επιτέλους τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Επιτέλους στην ζωή σου έρχονται οι απαραίτητες ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσεις πως η επιτυχία είναι πολύ κοντά, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό, πετυχαίνοντας στόχους, απολαμβάνοντας την σεξουαλική ζωή και εκπληρώνοντας επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, είναι η απόλυτη ευκαιρία, αφού θα μπορέσεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, αφού πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά θα κάνεις περίσσια έξοδα, αλλά τουλάχιστον θα τα απολαύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, μπορεί να μην φέρει αλλαγές ή σπουδαία γεγονότα στην καθημερινότητα σου, αλλά σίγουρα θα σου προσφέρει την μεγάλη ευκαιρία, να βελτιώσεις την διάθεση σου και να διορθώσεις την ψυχολογία σου! Κάνε την σημερινή ημέρα, έναν εποικοδομητικό απολογισμό, ώστε να απαλλαχθείς από αρνητικές καταστάσεις και τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και κάνεις νέες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εντιμότητα και σταθερότητα στην σχέση σου! Νιώθεις επιτέλους σιγουριά με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις επιτυχία λόγω της δημιουργικότητάς σου! Οικονομικά, τα σχέδια σου, δείχνουν σταδιακά τα θετικά αποτελέσματα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, είναι σίγουρα εποικοδομητικό για την ζωή σου! Επιτέλους, αποζημιώνεσαι για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει έως τώρα, αλλά κυρίως, για όλες τις απογοητεύσεις και πληγές που σου έδωσαν άτομα και σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σχέσεις που εμπιστεύτηκες στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ζήτα άμεσα συμβουλή από τους φίλους σου, για ένα πρόβλημα της σχέσης σου και θα σου δώσουν την ιδανική λύση! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές ευκαιρίες, φλερτ, γνωριμίες και νέες προοπτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες σε χρήμα και επάγγελμα! Διεκδίκησε στόχους που επιδιώκεις εδώ και καιρό και θα τους πετύχεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη! Οργανώνεις πιο ορθά την ζωή σου, φτιάχνεις το πρόγραμμα σου και πετυχαίνεις άπειρους στόχους και φιλοδοξίες! Γλιτώνεις από αδιέξοδες, τοξικές σχέσεις και καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί, μέσα από τον χώρο της δουλειάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή εργασία, σήμερα θα ανταμειφθεί στο έπακρο! Οικονομικά, κλείνεις επιτέλους εκκρεμότητες και ξεμπερδεύεις με τα χρέη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε ευνοήσει πολύ, αφού θα σου δώσει πολλές σπουδαίες ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους την παροντική σου τύχη και να αγγίξεις την επιτυχία! Οι διαπροσωπικές σου συναναστροφές και σχέσεις, βελτιώνονται και θέματα που αφορούν συζητήσεις και μετακινήσεις, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο και μπόλικο φλερτ, όπως και χαρμόσυνα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση, την αναζωπύρωση και την ανανέωση της σχέσης σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, πες ναι σε νέα ξεκινήματα και συμφωνίες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται την σημερινή ημέρα, θα ανοίξει μπροστά σου τους απαραίτητους δρόμους, για να βελτιώσεις σημαντικά την καθημερινότητα σου. Τώρα, είναι η ιδανική στιγμή, για να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες και να πετύχεις ουσιαστικούς στόχους, με την βοήθεια της πειθούς και της διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το εργασιακό σου περιβάλλον, εκδηλώνεται και σου αλλάζει την καθημερινότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε λογικός, έντιμος, ειλικρινής, προσγειωμένος, συγκρατημένος και ψύχραιμος, απέναντι σε ενοχλητικές συμπεριφορές του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η διορατικότητα και η πειθώ σου, σε βοηθούν να πετύχεις σπουδαίους στόχους! Οικονομικά, έχεις απόλυτη εύνοια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, είναι απόλυτα ευνοϊκό, θετικό και εποικοδομητικό για εσένα! Μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές, θεαματικές και ευχάριστες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αφού αυτός είναι ο τομέας που βελτιώνεται στο έπακρο την σημερινή ημέρα! Κλονισμένες επαφές, εξομαλύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είναι η ιδανική ημέρα για την έναρξη μίας νέας, σταθερής και σοβαρής σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία συναρπαστική πρόταση ή εξομολόγηση από το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος και σίγουρος για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, προσπάθησε να μην κάνεις ανούσια έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα ευνοήσει πρακτικά την ζωή και την καθημερινότητα σου! Είσαι πλέον αποφασισμένος, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να τακτοποιήσεις τα πάντα και να απαλλαγείς από το άγχος! Έτσι, θα κάνεις την ζωή σου σαφώς πιο εύκολη, ισορροπημένη και ευχάριστη! Ιδανική ημέρα, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διόρθωσε λάθη που ενδεχομένως κάνατε μαζί με το ταίρι σου και κλόνισαν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για έναν νέο έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική ή/και επαγγελματική λύση απρόσμενα έρχεται και σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί την σημερινή ημέρα! Εκμεταλλεύσου λοιπόν, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα δεις πως κάθε σου προσπάθεια και επιθυμία, για υλοποίηση στόχων και δρομολόγηση σχεδίων, θα ανταμειφθεί! Είσαι δημιουργικός, περιζήτητος και περνάς υπέροχα με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να κάνεις τώρα μια νέα συναρπαστική γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, όπως ακριβώς θες! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε την σημερινή ημέρα, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις μία σημαντική κίνηση, σε επάγγελμα, αλλά και χρήμα και θα έχεις σίγουρα επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, θα φέρει σημαντικές λύσεις στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Κλονισμένες οικογενειακές σχέσεις, που ενδεχομένως σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό, την σημερινή ημέρα θα διορθωθούν και θα εξομαλυνθούν, αρκεί εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα! Ιδανική στιγμή και για αγορά ακινήτου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για επανασύνδεση, αφού ο πρώην επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις παρελθοντικά προβλήματα της σχέσης σου με το έτερον σου ήμισυ και επίσης, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, λύνονται παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, που καιρό τώρα σε αγχώνουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα μπορέσεις με πάρα πολλούς τρόπους, να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου ζωή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Σίγουρα θα νιώσεις πως οι αγώνες και οι προσπάθειες σου, για κοινωνική αναγνώριση, ανταμείβονται! Σχέσεις με γνωστούς, συγγενείς, αδέρφια και γείτονες, επιτέλους βελτιώνονται! Μετακινήσεις επίσης ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο σε αυτά που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά και κυρίως επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θέματα, οφείλεις να είσαι έτοιμος για πρωτοβουλίες και για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και αποφάσεις!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *