ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη! Αποφασίζεις να βάλεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση σου, προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα τα συναισθήματα σου στους γύρω σου και οι άλλοι λατρεύουν την φλογερή σου προσωπικότητα και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις αρκετές από αυτές και θα απογοητευτεί! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό χώρο, συνέχισε να βοηθάς τους συναδέλφους, χωρίς όμως να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, ζεστός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς κυρίως με την διαχείριση ζητημάτων, αλλά και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια! Παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, καταφέρνεις να διορθώσεις τα πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως κάποιες στιγμές να καταπιέσεις το έτερον σου ήμισυ, λόγω υπερπροστατευτικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική πριν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν το σπίτι! Επαγγελματικά, φρόντισε να είσαι προσεκτικός, αφού η τάση σου για παράπονα και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα! Μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις, άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους και μάλιστα, θα κρέμονται από τα χείλη σου! Η ημέρα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κυρίως μέσω διαδικτύου και επιπλέον θα έχεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου είναι κάπως ψυχρή προς το ταίρι σου και αυτό θα τον απογοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις επιτέλους, να νιώσεις και πάλι ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι κάπως πεισματάρης, ισχυρογνώμων και δεσποτικός με τους γύρω σου, προκειμένου να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο, γεγονός που θα δυσαρεστήσει τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα αισθησιακή, ερωτική και ρομαντική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητικότητα σου, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για μία νέα σχέση, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και σίγουρος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και καθυστερήσεις, αλλά όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, να αναμένεις απρόσμενα έσοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είσαι ο λαμπερός πρωταγωνιστής! Έχεις μία αδιαμφησβήτητη ικανότητα, να τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού και να νιώθεις συνεχώς το επίκεντρο! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα περάσεις σίγουρα υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με ένα φλερτ ή μία νέα γνωριμία, γιατί θα διαπιστώσεις πως τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λόγω ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις! Οικονομικά, σπαταλάς απερίσκεπτα και θα το μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, ψυχολογικά, θα είσαι κάπως ευάλωτος και ασταθής! Κάποιες φορές μάλιστα, θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπική ενδοσκόπηση, πριν προχωρήσεις σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, όμως μία παρασκηνιακή επικοινωνία, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ώρα να κοιτάξεις τις δικές σου ανάγκες! Μην κάνεις πάντα πίσω, γιατί θα το ταίρι σου, θα το πάρει πάνω του! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία την σημερινή, γιατί θα πέσεις απότομα από τα σύννεφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη είναι στο πλευρό σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και επαφές και αισθάνεσαι και πάλι ήρεμος! Επίσης, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, για να τολμήσεις αλλαγές κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται για την ψυχρή συμπεριφορά που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Μία νέα γνωριμία έρχεται, μέσα από το φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις ξεχωριστές ιδέες σου! Οικονομικά, μην ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστείς τους άλλους, γιατί δεν θα υπάρξει ανταπόδωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, αποφασίζεις να γίνεις πιο πολύ απόμακρος και σκληρός, απέναντι στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Ωστόσο, αυτή σου η στάση, δεν θα χαλάσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Αντιθέτως, θα μπορέσεις να κερδίσεις τον σεβασμό και τον ουσιαστικό θαυμασμό στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για σταθεροποίηση και γερές βάσεις στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις! Ωστόσο, μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις! Χρειάζεται υπομονή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και πετυχαίνεις σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι κινήσεις σου, θα έχουν επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη που έχεις! Ετοιμάσου για περιπέτεια, αισιοδοξία, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, διασκέδαση και πολλές ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, αλλά και να σχεδιάσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις νεύρα, ξεσπάσματα και καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ασχολείσαι κυρίως με ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Μπορείς να αναμένεις μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βιαστική και επιπόλαιη συμπεριφορά σε καριέρα και χρήμα, θα σου φέρει απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, οι σημερινές συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, θα ξυπνήσουν την καχυποψία σου και την επιφυλακτικότητα σου! Θες οπωσδήποτε, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να αποκτήσεις τον απόλυτο και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Προσοχή όμως, η στάση σου αυτή, θα γυρίσει αργά ή γρήγορα εναντίον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει σήμερα, μια έντονη ανασφάλεια και ζήλια, απέναντι στο άλλο σου μισό και καυγαδίζετε χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, ξεπερνάς κάθε δυσκολία και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα πάντα! Οικονομικές συναλλαγές την σημερινή ημέρα, θα έχουν επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να απολαύσεις την αποδοχή των άλλων! Βέβαια, καλό θα είναι να μην επιμένεις να βλέπεις μόνο την επιφάνεια, αλλά και την ουσία! Έτσι κι αλλιώς είσαι απόλυτα ευχάριστος, αγαπητός και γοητευτικός και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα βγεις νικητής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Άρπαξε τες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μάλλον σήμερα τεμπελιάζεις, γεγονός που θα φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα για λόγους καλλωπισμού!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα αποφασίζεις να ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, φίλε Ιχθύ! Δεν ασχολείσαι επιφανειακά με την συμπεριφορά των άλλων, με τους οποίους θα συναναστραφείς την σημερινή ημέρα, αλλά με την ουσία και το βάθος των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής συνήθειας, γενική καθαριότητα σπιτιού, αναδιοργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Ωστόσο, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις άψογη απόδοση και πετυχαίνεις αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα και βάζει τέλος στο άγχος!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *