ΤΟΠΙΚΑ posted by

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου για το διάστημα από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου για το διάστημα από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το Σάββατο 28 Απριλίου θα παραστεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου.

Την Κυριακή 29 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Σωσιπάτρου του Βεροιέως.

Την Δευτέρα 30 Απριλίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 1 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας επί τη εορτή της Οσίας Ματρώνας εκ Ρωσίας.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Το Σάββατο 5 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο Αγγελοχώρι.

Το Σάββατο 5 Μαΐου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κλεισούρας Καστοριάς.

Την Κυριακή 6 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κλεισούρας Καστοριάς.

Την Δευτέρα 7 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσιο Ναούσης.

Την Τρίτη 8 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νησελίου.

Την Τρίτη 8 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στον Ι. Ν. Αγίου Χριστοφόρου Πολυπλατάνου θα μεταφέρει ιερό λείψανο του Αγίου Χριστοφόρου και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Γραφείο Τύπου

ΙΜΒΝΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up