ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια στον δήμο Αλεξάνδρειας

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια στον δήμο Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους, οι οποίοι χρήζουν άμεσης συντήρησης, στις Κοινότητες του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις που αφορούν την αποξήλωση του φθαρμένου οδοστρώματος όπου κρίθηκε αναγκαίο και την εκ νέου ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η δημοτική αρχή έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών και μέσω των ανωτέρω παρεμβάσεων, συμβάλλει στην αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στα όρια του Δήμου, των κινούμενων πολιτών του.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

7 Comments

  • Ανοίξατε μια τρύπα μπροστά στο 7ο Δημοτικό τον χειμώνα και την κλείσατε μετά το Πάσχα. Με την πίσσα που έμεινε κλείσατε μερικές τρύπες

    Αν θέλετε να λέτε για ασφαλτόστρωση τότε πηγαίνετε στους εξής δρόμους.
    Βιζυηνού , στη διασταύρωση Λουτρού Καψόχωρας, στον γαλαξία, στην Νικολάου Ευαγγελά στον παλιό ΟΤΕ που μονοδρομήσατε, στον δρόμο της αστυνομίας που πλημμυρίζει με τις βροχές, στα ΚΤΕΛ έως την Βετσοπούλου, κλπ.
    Αφήστε τα λόγια και ασχοληθείτε λίγο με τα του Δήμου.

  • Η μόνη ασφαλτόστρωση που έγινε στον δήμο τα τελευταία 7 χρόνια είναι αυτή η οποία τυχαίνει να είναι μπροστά από το νέο σπίτι του δημάρχου μας .Να βγει ο δήμαρχος να μας πει 7 χρόνια ποιόν δρόμο έχει φτιάξει πλιν του δρόμου τις Κατερίνης που τον έκανε η περιφέρεια.το μόνο που έχει κάνει είναι μπαλώματα με τσουβαλια πισας.

  • Ας έρθουν και προς την Αγκαθιά να δουν τι γίνετε.

  • Πως τους γλεντας έτσι ρε δήμαρχε αλάνι.Και στο σπίτι σου μπροστά πίσσα έριξες και δήμαρχος θα ξαναβγείς.Σου βγάζω το καπέλο μου

  • Λουτρός βρυσάκι ποτέ θα γίνει? Θα ζούμε ως τότε.?

  • Ο δημαρχος έφτιαξε πρωτα τον δρόμο διπλα στο σπιτι του την γεφυρα που εχει πεσμένη στο δρομο λιανοβεγι κορυφή εδω και 2μιση χρονια ακομα δεν το εφτιαξε.

  • Λουτρός – Βρυσάκι που είναι μέσα στις τρύπες για πότε λέτε; Δεν μπορείς να περάσεις από όπου και να πας πέφτεις σε τρύπα. Απαράδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *