ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Γκυρίνη και Κούγκα στο δημοτικό συμβούλιο – μεγάλη ένταση

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Γκυρίνη και Κούγκα στο δημοτικό συμβούλιο – μεγάλη ένταση

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στη διάρκεια της λογομαχίας που είχαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο πρώην αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022 η ένταση μεταξύ των δύο αντρών ήταν μεγάλη και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους ενώ παρεμβάσεις στα όσα βαριά ακούστηκαν έκαναν ο αντιδήμαρχος Ιερεμίας Κιοσέογλου, ο αντιδημάρχος Σάκης Παντόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μανώλης Σταυρής.

Δείτε το βίντεο:

8 Comments

  • Μια ζωή τον ………… κανείς ρε Κουγκα… Αγελατρόφε!!

  • Γκυρινη συμφωνούμε σε όλα όσα είπες κι εσύ βέβαια όμως, ανακάλυψες πόσο σκάρτος είναι ο Κουγκας μετά τις 8 του Απρίλη έτσι;

  • Από πού να αρχίσουμε.
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΝΟΥΛΙΟ= ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΧΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.(ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ)
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΗ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΆΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ? ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΠΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ 4 ………. ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΜΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΚΟΥΒΕς ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘΩΝΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΑΣΤΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ. ΑΝΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ! ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  • Κάντε και λίγο μια βόλτα στα χωριά . Δεν φαίνονται οι πινακίδες από τα χορτάρια.

  • Νομιζω φιλοι μου εχει χαθει το νοημα…Ποια νεολαια ……………………… αυτοι που δεν εχει ακουσει την φωνη τους κανεις στο δημοτικο συμβουλιο??Ποια νεολαια ??που γνωριζει μονο την συναλλαγη σε θεσεις για τον μισθο….Σας φταει ο κουγκας για τον ρημαημενο τοπο σας η εσεις που την ωρα του ψηφου ψηφιζεις ακομα Γκυρινη κ κουγκα?
    Απλα ειναι ολα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι οχι απο την ουρα..
    Μαυρο σε ολους αυτους που ειναι διοικηση του δημου τα τελευταια 8 χρονια στο δημο Γιδα

  • ΔΥΣΤΥΧΏΣ η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτή την πόλη. Δυστυχώς υπερήλικες φροντίζουν για το αποτέλεσμα των εκλογών με εγωισμό. Η πόλη είναι χάλια. Ένα αδιάφορο τσιμέντο στη μέση του κάμπου. Σκυλιά, καθαριότητα, φωτισμός, υποδομές, φροντίδα μηδέν, έννοιες που τη συνοδεύουν. Έλεος.

    • Για πιο λόγο να βλέπουμε εισηγήσεις νέων σε δημοτικά συμβούλια με βάση τα χρήματα; Κάνενας πάνω στην γη δεν θα βγει δήμαρχος η ότι άλλο αν δεν δώσει χρήμα, έτσι μας κατάντησαν.

  • ειμαστε μονο στην αρχη των αποκαλυψεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *