ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος και ζητάς επιτακτικά όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες και το αν πληγώνεις τους άλλους! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, την σημερινή ημέρα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου επιφέρει ζημιές, αν δεν συγκρατηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε οπωσδήποτε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, διότι έρχονται ισχυρές ρήξεις! Επιπλέον, απέφυγε εκρήξεις ζήλιας προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι, σε λάθος έρωτες, οι οποίοι σε πληγώνουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μάλλον αρνητική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αφού κάνεις σοβαρά λάθη! Οικονομικά σταμάτα άμεσα τα περιττά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, δεν πρέπει να βασίζεσαι στο ένστικτο και την διαίσθηση σου! Οφείλεις να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε την λογική σου και την σοφία που έχεις αποκομίσει από τις εμπειρίες σου! Μην παρασύρεσαι σε ψυχολογικά βάσανα, που προέρχονται από άγχη και φοβίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι οπωσδήποτε σε ένα παρασκηνιακό παράνομο πάθος, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο, αφού για άλλη μία φορά, θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε κάποιες αναπόφευκτες συναδελφικές κόντρες, την σημερινή ημέρα! Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου, συνεχίζουν και σήμερα να σε πιέζουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα επηρεάσει πολύ τον φιλικό τομέα και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Πρέπει να αναμένεις αναθεωρήσεις αναγκαστικές, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σε ορισμένες φιλικές σου σχέσεις και οφείλεις να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος, ώστε να εξομαλυνθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας θα αποκαλυφθεί, μέσα από φιλικούς σου κύκλους, αλλά πρέπει να είσαι διακριτικός στις κινήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην ανούσια επαναστατικότητα προς το ταίρι σου και στα αδικαιολόγητα ξεσπάσματα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασία, επαναλαμβάνεις λάθη, αντί να τα διορθώσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει άγχος και ανασφάλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε άφορα άμεσα! Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε κάθε σου δράση και σε κάθε σου συνομιλία, προκειμένου να μην εκτεθείς κοινωνικά! Αρκετοί από τους ανταγωνιστές σου, θα προσπαθήσουν ενδεχομένως να σε βλάψουν και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τους αντικρούσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην φλερτάρεις αποκάλυπτα μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γιατί υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς και να χαλάσεις την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου τα νεύρα που έχεις από την δουλειά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, όπως και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα σε αγχώσουν και θα φέρουν απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου σχέσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάποια εκδρομή ή έξοδο, ή ακόμα και μία κοινωνική συναναστροφή, οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην εκθέτεις τον εαυτό σου, κατά την διάρκεια ενός φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις πολλά λάθη, λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας και βιασύνης! Οικονομικά, πρέπει άμεσα να αλλάξεις στρατηγική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βάλλουν ψυχολογικά! Πιθανόν να αναγκαστείς, να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας εκ νέου κάποια πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις κόντρες για λόγους ζήλιας και επικράτειας στην σχέση ή τον γάμο σου! Ωστόσο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, είναι ευνοημένος! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στον λάθος έρωτας, ο οποίος θα σε πληγώσει ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθυστερήσεις και ανατροπές θα έχουν τα σχέδια σου, σε επάγγελμα ή χρήμα! Προσαρμόσου άμεσα στα νέα δεδομένα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα, θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου! Επηρεάζεται άμεσα ο σημαντικός και σπουδαίος για εσένα, τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών σου! Η συγκεκριμένη όψη, ενδεχομένως να φέρει μέχρι και ισχυρές ρήξεις, αν συγκρατήσεις τα νεύρα και την απαιτητικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μην εθελοτυφλείς σε μικροπροβλήματα που προϋπήρχαν στην σχέση σου, διότι αργά ή γρήγορα θα τα αντιμετωπίσεις με καυγάδες και ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, επιστρέφεις σε ένα παρελθόν, παρασυρόμενος από το πάθος σου, αλλά τελικά πληγώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική κρίση θα πρέπει να αναμένεις, κυρίως σε σχέσεις συναδελφικές ή συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για τρίτους και τελικά ξεμένεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό άγχος, πίεση, τρέξιμο, υποχρεώσεις και κούραση! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε αναγκάσει να βρεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην καθημερινότητα σου και να οργανωθείς όπως πρέπει και οφείλεις! Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον χώρο της δουλειάς, αλλά εσύ οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι αρκετά ψυχρή για την σχέση ή τον γάμο σου, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, λόγω έπαρσης, παρασύρεσαι σε παρορμητικά λάθη! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να «κλείσεις τρύπες»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν αναταραχές στην κοινωνική σου ζωή! Θα υπάρξει κρίση θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, προσωπική προβολή, επαφές, συναναστροφές, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγία! Εσύ οφείλεις, να συγκρατήσεις την τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές κατακτήσεις και ευκαιρίες για παθιασμένες γνωριμίες! Ωστόσο, η τάση σου για έπαρση, θα φέρει αρνητικές συνέπειες! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά όχι κόντρες χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιδεικνύεις υπερβολικά τον εαυτό σου, γεγονός που θα φέρει ανταγωνιστές! Πες όχι στο ρίσκο, κυρίως όσον αφορά τυχερά παιχνίδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα πλήξει με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, κυρίως τις οικογενειακές σου σχέσεις, αλλά και πρακτικά θέματα σπιτιού! Φρόντισε λοιπόν, να διαχειριστείς ορθά ορισμένα πράγματα σε οικογένεια και σπίτι, ώστε να μη κλονιστούν συγγενικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έναν παρελθοντικό έρωτα, αν δεν θες να πληγωθείς και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ξεσπάσματα ζήλιας, μουρμούρα, γκρίνια, παράπονα και ρήξεις στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, ορισμένες συγκυρίες, θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια! Οικονομικά, θα υπάρξουν πιέσεις, κυρίως για έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι σε μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές την σημερινή ημέρα, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει κάποιες αναποδιές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά τολμηρός και ριψοκίνδυνος σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση! Επιπλέον, προστάτεψε σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ερωτικά μηνύματα που θα σου δώσει χαρά, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις, γιατί είσαι πολύ επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για λεκτικές κόντρες με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, πρόσεξε τι λες και σε ποιον, την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, απέφυγε υπογραφές και συμφωνίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην ιδιαίτερα αναγκαία, προστασία των κεκτημένων σου, όπως και στην διατήρηση των αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που γεννά η ημέρα αυτή, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και συναίσθημα, στην σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την τάση σου να θες πάντα εσύ να έχεις τον έλεγχο! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μία μικρή απογοήτευση, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξοδεύεις τα χρήματα σου χωρίς σύνεση και τελικά ξεμένεις! Στην καριέρα, αισθάνεσαι πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πια και κουράζεσαι εύκολα!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *