ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε ο Γ.Γ. Αθλητισμού – ποια έργα υποσχέθηκε και τι ζήτησε ο δήμαρχος (φώτο-βίντεο)

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε ο Γ.Γ. Αθλητισμού – ποια έργα υποσχέθηκε και τι ζήτησε ο δήμαρχος (φώτο-βίντεο)

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου ο Γ. Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο κ.  Συναδινός βρέθηκε στα 2ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια βρέθηκε στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου συνομίλησε με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη όπου ανέφερε τα έργα που υλοποιηθούν στην πόλη μας.

Δείτε τι του ζήτησε ο δήμαρχος και τι είπε ο κ. Συναδινός:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Comments

  • Για ποιο λογο ηρθε ο Γ. Γ. Αθλητισμού δεν τον ξερετε?

  • Έργα; Ακόμα η περίφραξη στο γήπεδο του Πλατέος έρχεται από πέρσι τον Αύγουστο. Δημαρχείο, γήπεδο Πλατέος τι στο διάολο με τα γόνατα να την Φερνάν δεκα φορές θα είχε φθάσει.

  • Εσείς το ξέρετε;

  • Για τον φίλο που ρωτάει αν ξέρουμε τον λόγο της επίσκεψης θα πω ότι υπάρχει ανάρτηση που αναφέρει όλο το πρόγραμμα του ΓΓΑ από την Τετάρτη. Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής αναγνώστης για να είσαι και ενήμερος πάντα.

  • Θα γίνουν έργα στο Μαχαλα μάλλον γιαυτό πήγε στο 2ο δημοτικο

  • ρε Γκυρινη μην εισαι τοσο ξενερωμενος οταν βρισκεσαι με πολιτικους απο τον ΣΥΡΙΖΑ…. ξερουμε που ανηκεις..ξερουμε οταν με τον Βεσυροπουλο ειστε “κολλητοί”..αλλα αυτοι κυβερνανε ( κ καλα κανουν)… εσυ γιατι χαλιεσαι ομως τοσο… τι να κανουμε δεν ειστε στα πραγματα

  • ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ?ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΙΝΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ..ΠΙΑ ΩΡΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ?ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *