ΤΟΠΙΚΑ posted by

Θυμάστε τις 2.035 δραχμές που βρέθηκαν στα Τρίκαλα και το θέμα που δημιουργήθηκε; Επανέρχεται με νέο κείμενο ο αναγνώστης

Θυμάστε τις 2.035 δραχμές που βρέθηκαν στα Τρίκαλα και το θέμα που δημιουργήθηκε; Επανέρχεται με νέο κείμενο ο αναγνώστης

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναρτήσει ένα κείμενο από αναγνώστη μας στα Τρίκαλα (κλικ ΕΔΩ). Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε ο κ. Παπαδημητρίου επανέρχεται με νέο κείμενο το οποίο δημοσιεύουμε παρακάτω: 

Γειά σας! Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Χρήστος και πρίν από δέκα μέρες σας έστειλα ένα mail που αφορούσε κάποιες εργασίες του ανοιχτού γηπεδου μπάσκετ στα Τρίκαλα.

Σήμερα σας στέλνω mail ξανά με θέμα το γήπεδο αλλά με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας διότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το θέμα για να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις στοχευμένα.

Στο mail προ ημερών αναφέρθηκα στην συνείδησή μου που δεν μου επιτρέπει να σιωπώ. Αυτή με οδηγεί και στην αποκατάσταση των γεγονότων.

Θέλω να σας ενημερώσω πως ουδέποτε πήγα προσωπικά σε κάποιον να ζητήσω βοήθεια και αυτός μου την αρνήθηκε. Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος πως αν ζητούσα βοήθεια θα την είχα με προθυμία.

Ζητώ δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση και την έκταση που πήρε το θέμα με αποτέλεσμα την στοχοποίηση συγκεκριμένων φορέων. Δεν μπορώ να απολογηθώ για όσους χρησιμοποίησαν την ενέργειά μου για δικό τους όφελος.

Επίσης είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω πως υπήρχε άμεση επαφή μαζί μου όλων των φορέων για την χορηγία υλικών και γενικά οτιδήποτε χρειαστεί στο γήπεδο και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Γνωρίζω την επιθυμία τους και τους αισθάνομαι σύμμαχους.

Θέλω να ανήκω στους ενεργούς πολίτες και το ονοματεπώνυμό μου θέλω να φαίνεται παντού για να με αντιμετωπίζει όποιος θίγεται και πιθανόν να τον προσβάλλω. Την ανωνυμία την μεταφράζω ύποπτη και απαξια.

1 Comment

  • Δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως και από τα δύο σου ηλεκτρονικά μηνύματα. Μάλλον τα διαβάζω λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *