ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εγκαινιάστηκε το Σύγχρονο Εργαστήριο Αισθητικής της Ειρήνης Ντόβα στη Μελίκη – καλή αρχή!

Εγκαινιάστηκε το Σύγχρονο Εργαστήριο Αισθητικής της Ειρήνης Ντόβα στη Μελίκη – καλή αρχή!

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2022 στην Μελίκη Ημαθίας, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, έγιναν τα εγκαίνια του Σύγχρονου εργαστηρίου αισθητικής της κ. Ντόβα Ειρήνης.

Πρόκειται για ένα εργαστήριο αισθητικής εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που προορίζονται τόσο για θεραπείες σώματος όσο και προσώπου.

Αναλυτικότερα, μπορείτε να βρείτε τις παρακάτω υπηρεσίες:

· Κλασικό καθαρισμό με ατμό

· Αποτρίχωση με όλων των ειδών τα κεριά ανάλογα με την περιοχή και το δέρμα της κάθε περίπτωσης

· Αποτρίχωση με το κορυφαίο στο είδος του μηχάνημα LASER, SPIRIT -918. Πρόκειται για ένα από τα 3 διοδικά laser παγκοσμίως που έχουν λάβει έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων καθώς επίσης και άλλων 6 διεθνών πιστοποιητικών

· Δερμοαπόξεση με το πιο σύγχρονο μηχάνημα της αγοράς , το MICROPLUS (ASAP), του οποίου η χρήση ενδείκνυται ακόμα και σε περιπτώσεις ενεργούς ακμής

· Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος και προσώπου με DERMAPEN ή DERMΑROLLER ανάλογα με το περιστατικό

· Ραδιοσυχνότητες –RF για οποιαδήποτε χαλάρωση δέρματος

· EMS SCULPT για γράμμωση μυών και lift γλουτών. Το ems αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όταν μιλάμε για εκγύμναση . Μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων επιτυγχάνονται 20000 συσπάσεις στο μυ που θέλουμε να γυμνάσουμε. Καταφέρνουμε έτσι μέσα σε μισή ώρα να κάνουμε ότι θα κάναμε σε 5,5 ώρες κυκλικής γυμναστικής

· Οποιαδήποτε ποδολογική θεραπεία αφορά: είσφρυση νυχιών, αφαίρεση κάλων, ραγάδες ποδιών ακόμα και για διαβητικούς

· Θεραπείες SPA για πρόσωπο και σώμα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των πεντάστερων ξενοδοχείων. Πρόκειται για ένα πολύ καλό δώρο τόσο στον εαυτό σας όσο και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η κυρία Ντόβα είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επίσης έχει επιμορφωθεί στην αυτόλογη και ετερόλογη μεσοθεραπεία μέσο του προγράμματος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα των Βιοϊατρικών εργαστηρίων. Είναι ακόμα, φοιτήτρια του ΙΕΚ ποδολογίας και έχει φοιτήσει στον τομέα του Μακιγιάζ στην κορυφαία σχολή του είδους της την LMI (LONDON MAKE UP INSTITUTE) της κυρίας Μητακίδου.

Η επιστημονική της κατάρτιση, η αγάπη της γι΄αυτό που κάνει αλλά και ο άρτιος εξοπλισμός της, καθιστούν τον χώρο της μια πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει να βελτιώσει ή να συντηρήσει την εικόνα του δέρματος του.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο: 6983841674

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *