ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Σε τραγική κατάσταση οι πλατείες και πολλά σημεία της Αλεξάνδρειας

Αναγνώστρια: Σε τραγική κατάσταση οι πλατείες και πολλά σημεία της Αλεξάνδρειας

Καλησπέρα

Παρατηρώ ότι όλες οι πλατείες της Αλεξάνδρειας είναι σε άθλια κατάσταση!

Ο δήμαρχος δεν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για την πόλη του!!τιποτα απολύτως !!

Αντί να ανεβάζετε όλο γενικά θέματα, όλο ενημερωτικά και μόνο θετικής χροιάς , καλό είναι να θίγετε και σοβαρα θέματα όπως η βρώμα της πόλης και οι παρατημένες της πλατείες !!!!

Λες και ζούμε στο τελευταίο κουτσοχωρι πίσω απ τον κόσμο και δεν υπάρχει μια πλατεία να πιούμε έναν καφέ !! Ντροπή στο δήμαρχο και σε όλη την κοινότητα! μονο ντροπή !

Παρακαλώ ως πολίτης της Αλεξάνδρειας να θίγετε αντικειμενικά ολα τα σοβαρα θέματα της πόλης.

Ή να μιλήσω καλύτερα για την κατάσταση στα αμπελοτόπια;;;;;;;;

Πάρε να έχεις:

Ακούρευτα φυτά βγαίνουν στο δρόμο σε λίγο θα μας φάνε τα φίδια !!!!!

Σκουπιδαριό κ μπάζα παντού κανένας έλεγχος πετάνε τα σκουπίδια τους μπροστά απ τα σπίτια μας !!!!!!!!

Βρωμονερα βγαίνουν στο δρόμο εδώ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!ενα χρόνο!!!!!!!!!

Ας κάνει κάποιος κάτι επιτέλους !!!!!

Αναγνώστρια

14 Comments

  • Τα τελευταία κουτσοχώρια πίσω απ τον κόσμο βρίσκονται εδώ, στον Δήμο Αλεξάνδρειας και κατά διαβολική σύμπτωση έχουν τον ίδιο δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Ντροπή !!! Μόνο ντροπή !

  • Κανεις δεν εκανε τοσα χρονια και κανεις μαλλον δεν θα κανει.
    Σε αυτη την πολη που η εννοια της αναψυχης περιοριζεται μονο στα καταστηματα που βρισκονται στην περιοχη του πεζοδρομου (και αυτο για καποιο οριο ηλικιων ) τοτε τι να πεις.
    Απουσιαζουν οι πλατειες, οι καθαρες και ασφαλεις παιδικες χαρες, τα αδεια χωρις να εχουν καταλυφθει απο τραπεζοκαθισματα για περιπατο πεζοδρομια. Που να βγεις και που να πας?

  • Η πλατεία Ελευθερίας θα μπορούσε να είναι το στολίδι του χωριού μας αλλά δυστυχώς ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος μένουν σ’ άλλη γειτονιά και εκεί την φροντίζουν καλά.

  • Συνεχίστε να ανεβαζεται μια-μια όλεςτις παρατημένες πλατείες,τους πεζόδρομους,τις δενδροστοιχίες που είναι παρατημένες, δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι “κοιτούν αλλά δεν βλέπουν” η Αλεξάνδρεια είναι η πιο παρατημένη πόλη της Ελλάδας, λυπάμαι που το λέω έτσι είναι αν και είμαι ντόπιος έβδομης γενιάς,δεν ήμουν απών από τα κοινά και από μικρή θέση έβαλα ένα μεγάλο λίθο για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας επιτέλους τέλος στη παρακμή!!!

  • Μπορεί να είναι όνειρο απατηλό αλλά θα το πω!!!Οι Κύριοι Ιστορικοί και Λαογράφοι του Ρουμπλουκιου αναγνωρισμένοι πέντε από όσους ξέρω , να γίνουν ομάδα και να κάνουν μομφή σε όλο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας, μήπως και ξυπνήσουν από τον λήθαργο,να μη φοβηθούν, εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους πουν έτσι απλά “γιατί ρε παιδιά ζούμε σ’ αυτή την κατάντια γιατί.….;;;;

  • Την πλατεία στα αμπελοτοπια την είδατε? Ελάτε να την επισκεφτείτε.
    Ντροπή μεγάλη. Πώς δε έχει σκοτωθεί κανένας ακόμα?!?

  • Οι πλατείες αυτές, θα μπορούσαν να είναι διατηρημένες και τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.εκτός αυτού στην πλατεία στη λαϊκή(δεν ξέρω πως τη λένε) έχει απέναντι δυο καφέ τουλάχιστον. Ποσό ωραία θα ήταν, να μπορούσαν να βγάζουν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία, να πίνουμε τον καφέ μας κάτω από τα δέντρα με ηρεμία σε ένα όμορφο περιβάλλον! Τώρα κάθεσαι κ αηδία ζεις απ τη βρώμα και την παρακμή!! Όλες οι πλατείες μια προς μια παρατημένες, τα πεζοδρόμια γεμάτα αγριόχορτα τα μόνα περιποιημένα μέρη είναι έξω απ τα καταστήματα των ιδιωτών που οι ίδιοι κάνουν παρτέρια και τα περιποιούνται και μπραβο τους. Δήμος και διοίκηση αγρόν αγοράζουν !!!!
    Εντάξει δήμαρχε…………… αλλά ρίξε κι ένα βλέφαρο στην πόλη σου. Μαθαίνω δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως γι αυτή.
    Όταν γράψανε για τα αδέσποτα ότι κάτι έγινε, τα εξαφάνισες. Τώρα που γράψανε για τις πλατείες θα κανεις κάτι;

    • Ωραία η λογοκρισία σας στα σχόλια… ευχαριστώ.

  • Και ακούς μερικούς να λένε: «η όμορφη πόλη μας!!»
    Ποια ομορφιά ρε παιδιά βλέπετε που εμείς δε τη βλέπουμε ;;
    Αν δεις φωτογραφίες από την αλεξανδρεια Ημαθίας και την ουγκαντα αντίστοιχα, ένα και το αυτό είναι.
    Πηγαίντε μια βόλτα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας σαφώς,όχι Ημαθίας, να δείτε πόλη όμορφη και περιποιημένη..αντάξια των πόλεων του εξωτερικού.Γιατί; Επειδή ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται και ασχολείται. Γι αυτό.

  • Παντού τα ίδια. Ελάτε στο βρυσακι να δειτε

  • Και μια που πλησιάζουν οι εκλογές θα ζητάνε βοήθεια από τους επιχειρηματίες για να μαζέψουν ψήφους. Είναι απολύτως βέβαιο. Όπως κάνανε στις προηγούμενες.

  • Μα αφού έχουμε αντιδήμαρχο που ασχολείται με την “ποιότητα Ζωής ” των πολιτών δεν μπορεί να γίνονται όλα αυτά στον τόπο μας. Ο κύριος δήμαρχος Νομίζει πως αφού διόρισε αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα την “ποιότητα ζωής ” θα δείξει στους πολίτες ότι “ενδιαφέρεται” αλλά κύριε δήμαρχε (προς το παρόν) το ενδιαφέρον πρέπει να φαίνεται με έργα όχι με λόγια ή διορισμούς. Και καταλαβαίνω ότι τα οικονομικά δεν φτάνουν να διορθωθούν τόσες υποδομές αλλά ξεκινήστε κάτι τώρα κάτι αργότερα αλλά να το ολοκληρώνεται όχι όπως την παιδική χαρά στα “αμπελοτόπια ” που εξαφανίστηκαν τα όργανα με σκοπό την “γρήγορη ανάπλαση “. Αλήθεια τι έγιναν τα σχετικά καινούρια όργανα από αυτή τη παιδική χαρά;

  • Η ΛΑΓΟΥΝΟΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

  • Επιτέλους ένας άνθρωπος να τα πει Μπραβο σας,η κατάσταση είναι άθλια ειδικά με την καθαριότητα,είπαμε να φάτε αλλά φτιάξτε και τίποτα για τα μάτια του κόσμου πια έλεος,είστε εντελώς ανίκανοι εσεις που είστε στην εξουσία θα έπρεπε να ντρέπεστε το λιγότερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *