ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Με χαρά και υπερηφάνεια η Τελετή Αποφοίτησης στο ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής!

Με χαρά και υπερηφάνεια η Τελετή Αποφοίτησης στο ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής!

Με συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ Λυκείου του ΓΕ.Λ Πλατέος Κορυφής την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της η διευθύντρια κυρία Παπαποστόλου Γεωργία συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για το σύνολο της επιτυχημένης διαδρομής της σχολικής τους ζωής, ευχαρίστησε τους γονείς τους για τη γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε στους Αποφοίτους να έχουν μια ζωή γεμάτη με στόχους και όνειρα που θα γίνονται πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Παπαποστόλου:

“Εύχομαι όλα τα σχέδιά σας να πραγματοποιηθούν, μόνο νίκες και οι θρίαμβοι στο ταξίδι σας! Ονειρευτείτε και αγωνιστείτε για ένα καλύτερο κόσμο…μην υιοθετείτε τα νοσηρά και βίαια χαρακτηριστικά του…αντισταθείτε……χτίστε προσωπικότητες δυνατές, ώριμες, αγωνιστικές , ανθρώπους με αξιοπρέπεια και θέληση να κατακτήσουν ό,τι Ονειρεύονται και Αγαπάνε!

Αγαπητά μας παιδιά , θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί η δική σας πρόοδος, οι δικές σας επιτυχίες είναι για όλους εμάς πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Την μεγαλύτερη ικανοποίηση αισθανόμαστε όταν μαθαίνουμε ότι προκόβετε στη ζωή σας σε όλους τους τομείς όχι μόνο επαγγελματικά αλλά ηθικά ,πνευματικά και κοινωνικά . Τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου σας ευχόμαστε το καλύτερο στη ζωή σας.

Να θυμάστε ότι τη ζωή δεν μας τη χαρίζουνε. Το μέλλον δεν θα ’ρθει από μονάχο του, αν δεν δώσετε τον δικό σας αγώνα, αν δεν προσπαθήσετε για τα δικά σας όνειρα, αν δεν σκαρφαλώσετε στο ωραίο και στο χρήσιμο, ψηλά στο συναρπαστικό, όπως είναι η μάθηση και η γνώση, αν δεν κοπιάσετε για έναν καλύτερο κόσμο.

Αγαπητοί μου μαθητές, “μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο!”» Σας αγαπάμε!

Ακολούθησε η απονομή Απολυτηρίων και Αναμνηστικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *