ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

DOG MAN, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΨΥΛΛΩΝ

 

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Ντεϊβ Πιλκι

Προτεινόμενη Ηλικία: 8+ Ετών

Άλλαξε πράγματι ο Πίτι ή έβαλε απλώς την γούνα του αλλιώς;

Ο Dog Man, ο αστυνομικός – σκύλος, αναλαμβάνει δράση καθώς μια συμμορία κακούργων τρομοκρατεί την πόλη του. Δεν είναι μόνος του όμως έχει στο πλευρό του ένα γλυκό γατάκι και ένα τρομερό ρομπότ. Ήρωες μας προσπαθούν να σώσουν την πόλη τους κόντρα στον Πίτι, το πιο μοχθηρό γάτα του κόσμου. Τι λέτε θα τα καταφέρουν να σώσουν την πόλη τους; Ο Πίτι θα απαρνηθεί το έγκλημα και θα μπει στον κόσμο της αρετής;

Μια υπέροχη ιστορία με τη μορφή έγχρωμου κόμικ. Ένα ακόμη βιβλίο της σειράς «Dog Man». Διασκεδαστικό βιβλίο με ευκολονόητο λεξιλόγιο. Μια ιστορία που θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες τώρα που τα σχολεία κλείνουν. Χαρίστε στα παιδιά σας ένα βιβλίο και γεμίσετε όμορφες εικόνες και σκέψεις στο μυαλουδάκι τους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *