ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια από την Κορυφή: “Σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια”

Αναγνώστρια από την Κορυφή: “Σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια”

Καλησπέρα σας.

Είμαι κάτοικος του χωριού Κορυφή Ημαθίας και θα ήθελα να αναφέρω την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό μου όσον αφορά τη συλλογή σκουπιδιών, μήπως και γίνει γνωστό το θέμα και γίνει κάτι άμεσα.

Όλοι οι κάδοι είναι γεμάτοι από σκουπίδια σε όλο το χωριό και υπάρχουν ένα σωρό ακόμη και κάτω σκορπισμένα στο δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων εξαιτίας και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτό το διάστημα. Τα αυτοκίνητα συλλογής απορριμμάτων περνάνε σπάνια, μία φορά στις 10 ημέρες ή και περισσότερο και έτσι το πρόβλημα παραμένει.

Σας παρακαλώ πολύ να δημοσιοποιήσετε αυτό το κείμενο για να δούνε και οι αρμόδιοι των δήμων την κατάσταση που επικρατεί στους δήμους τους οποίους νοιάζονται υποτίθεται και να μην σφυρίζουν αδιάφορα. Η κατάσταση είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΗ.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Έχουμε μικρά παιδιά και φοβόμαστε για την υγεία τους να μην παίζουν έξω και μολυνθούν εν έτει 2022.

Αναγνώστρια

3 Comments

  • Πραγματικα ισχύουν όσα αναφέρθηκαν.δεν ξέρουμε πού να πετάξουμε τα σκουπίδια.ολοι οι καδοι είναι ανοιχτοί κ παντού σκορπισμένα σκουπίδια από τις γάτες.πρεπει να γίνει κάτι αμεσα

  • Δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα είναι παντού. Κ στο Νεοκαστρο το ίδιο γίνεται. Κ μάλιστα όταν περνάει το απορριμματοφόρο είναι επιλεκτικο κ φυσικά φροντίζει να αδειασει πρώτα τους καδους συγκεκριμένων ανθρώπων δεν χρειάζεται να αναφερω ονόματα. Κ να μη σχολιασω ότι αφήνουν τους καδους σχεδόν στη μέση του δρόμου ΟΤΑΝ περάσει κ στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να τον πεταξουν όπως νάνε κ να σπάσει κιολας. Αλλά αυτά όλα τα βλέπουμε εμείς που έχουμε το πρόβλημα όσοι είναι ευνοούμενοι δεν βλέπουν πότε γεμάτους καδους.

  • Ανακύκλωση, συτη είναι η μόνη λύση.
    Οι κάδοι είναι κατα 70 έως 80 % με ανακυκλώσιμη ύλη!
    Όλος ο πλανήτης μιλάει και ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή για το πλαστικό και για το τι θα αφήσουμε στις μελλοντικές γενιές. Εμείς εδώ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *