ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ιστορική στιγμή για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας: Στη Γ’ Εθνική κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ιστορική στιγμή για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας: Στη Γ’ Εθνική κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε: 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023 θα αγωνίζεται στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος!

Είναι ιστορική στιγμή για την Ακαδημία μας που στη σύντομη διαδρομή των εννέα χρόνων από την ίδρυση της θα μπει στις Εθνικές κατηγορίες, αφήνοντας πίσω τα τοπικά πρωταθλήματα και θα ανταγωνιστεί με σπουδαίες ομάδες από την βόρεια Ελλάδα.

Είναι ακόμη πιο τιμητική για μας αυτή η διάκριση αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα μας την κατέκτησε αγωνιζόμενη με το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η περσινή λοιπόν εκπληκτική χρόνια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ολοκληρώνεται με την πανάξια άνοδο της ανδρικής μας ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι ομάδες που απαρτίζουν τον 5ο όμιλο της Γ’Εθνικής είναι οι εξής:

🔸ΜΕΝΤ

🔸ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

🔸ΑΡΕΤΣΟΥ

🔸ΙΩΝΙΚΌΣ ΔΙΑΒΑΤΏΝ

🔸ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

🔸ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

🔸ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,

🔸ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

🔸ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

🔸Πιερικός

🔸ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ

🔸ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας (αθλητές, προπονητές, διοίκηση, χορηγούς) και περιμένουμε την στήριξη όλου του φιλάθλου κοινού της περιφέρειας μας που πλέον θα καμαρώνει τα δικά του παιδιά σε ένα ακόμη υψηλότερα επίπεδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *