ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δωρεάν «Kατ’ οίκον φροντίδα Συνταξιούχων» στην εταιρία ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ της Ημαθίας

Δωρεάν «Kατ’ οίκον φροντίδα Συνταξιούχων» στην εταιρία ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ της Ημαθίας

Η επιχείρηση ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ προσφέρει υπηρεσίες για φροντίδα, είτε για κάποιες ώρες, είτε καθημερινώς συνεισφέροντας έτσι στην ανακούφιση των ανθρώπων.

Σαν πρωτοπόρα μέσα στο νομό Ημαθίας, η ΚοινΣΕπ «Φροντίδα και Υγεία στο σπίτι» προσφέρει το πρόγραμμα «κατ’ οίκον φροντίδας Συνταξιούχων».

Η επιχείρηση έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΕΦΚΑ για το πρόγραμμα «κατ’ οίκον φροντίδας Συνταξιούχων».

Δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι λόγω γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου φορέων κύριας ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του ΝΑΤ, του Δημοσίου καθώς και συνταξιούχοι ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΓΑ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μόνιμα προβλήματα υγείας ή αναπηρίας και πληρούν σωρευτικά τα κάτωθι αναφερόμενα κριτήρια επιλογής.

Κριτήρια επιλογής ωφελούμενων:

α) Να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 78o έτος της ηλικίας τους,

β) Να διαβιούν μόνοι τους ή με σύζυγο ή άλλο πρόσωπο που πληροί τις λοιπές προϋποθέσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα,

γ) Το συνολικό ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει αυτό της χαμηλότερης εισοδηματικής κλίμακας που προβλέπεται, κάθε φορά, για την παροχή του ΕΚΑΣ,

δ) Η κατάσταση της υγείας τους, λόγω ασθένειας (χρόνιας ή πρόσκαιρης), να καθιστά αδύνατη την αυτοεξυπηρέτησή τους ή δυσχερή την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών,

ε) Δεν λαμβάνουν επίδομα απολύτου αναπηρίας, ή εξωϊδρυματικό επίδομα ή οποιοδήποτε άλλο επίδομα συμπαράστασης από τον ασφαλιστικό τους φορέα.

Τα ανωτέρω κριτήρια επιλογής ωφελουμένων στο πρόγραμμα αναθεωρούνται σύμφωνα με τους περιορισμούς του προϋπολογισμού του και με στόχο την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των συνταξιούχων.

Δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα συνταξιούχοι που πληρούν τα κριτήρια επιλογής αλλά διαβιούν σε μονάδες κλειστής φροντίδας του δημόσιου, ιδιωτικού ή εθελοντικού τομέα ή νοσηλεύονται σε νοσηλευτικές μονάδες του Εθνικού Συστήματος Υγείας ή του ιδιωτικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στην επιχείρηση για να πάρετε την απαραίτητη ενημέρωση

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ

Κεντρικό: Πλατεία Πλατάνου 2, Βέροια

Τηλέφωνα: 2331308202 – 2331308201 – 6986704902

Υποκατάστημα: Βετσοπούλου 102, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333401095

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *