ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τούμπαρε φορτηγό στη Βέροια που ήταν φορτωμένο με ξύλα

Τούμπαρε φορτηγό στη Βέροια που ήταν φορτωμένο με ξύλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Αυγούστου 2022 στον Προμηθέα της Βέροιας, όταν τούμπαρε φορτηγό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το veriotis.gr, ήταν περίπου 16:30, όταν φορτηγό που ήταν φορτωμένο με καυσόξυλα, επιχείρησε να ανέβει την απότομη ανηφόρα της οδού Σερβίων στον Προμηθέα αλλά, πιθανότατα λόγω της μεγάλης κλίσης του δρόμου και του βάρους του φορτίου, ο οδηγός του δεν μπόρεσε να το «κρατήσει», με αποτέλεσμα να φύγει προς τα πίσω.

Αρχικά το φορτηγό πέφτοντας χτύπησε στην περίφραξη της διπλανής πολυκατοικίας και κατέληξε τουμπαρισμένο στο πλάι, από την πλευρά του οδηγού, με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και τα ξύλα να πέφτουν όλα στο οδόστρωμα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας, ένα ασθενοφόρο και η άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος όμως κατάφερε και βγήκε μόνος του και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Στο σημείο έφτασε ένα άλλο φορτηγό προκειμένου να φορτώσει τα ξύλα και να καθαριστεί το οδόστρωμα, ενώ το εμπλεκόμενο φορτηγό απομάκρυνε γερανός.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *