ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ

Εκδόσεις: Σαββάλας

Συγγραφέας: Γιολάντα Τσορώνη- Γεωργιάδη

Προτεινόμενη ηλικία: 3+ Ετών

Ο Ρόκκος είναι ένα μικρό γατάκι. Μια μέρα καθώς αντικρίσει το πρόσωπο του στα νερά της λίμνης ξεκινάει τις γκριμάτσες. Αποφασίζει πως το κατσουφιασμένο ύφος του ταιριάζει περισσότερο. Φαίνεται πολύ σπουδαίος. Τα ζωάκια που τον βλέπουν όμως το βάζουμε στα πόδια. Τι θα γίνει όταν στο σπίτι τους έρθει θεία Ματίλντα; Θα τον βοηθήσει να καταλάβει την αξία του χαμόγελου;

Μια ακόμη υπέροχη ιστορία της συγγραφέως κ.Γεωργιάδη. Μια ιστορία που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να προάγουν την συναισθηματική νοημοσύνη τους αλλά και την ικανότητα της ενσυναίσθησης τους. Υπέροχη εικονογράφηση, απλά ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και η αξία του χαμόγελου κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *