ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΚΥΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας:Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Το σπίτι της κυρά Διατροφής βρίσκεται στο Γευσιχώρι. Μια μέρα λοιπόν φρούτα και λαχανικά ξεκινούν ένα μεγάλο καβγά για το ποια από αυτά είναι τα πιο σημαντικά στην διατροφή των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν η κυρά Διατροφή αποφασίζει να σταματήσει τον καβγά φτιάχνοντας με χαρά την πυραμίδα της σωστής διατροφής. Τι θα γίνει τελικά με τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και τα αυγά; Θα μπορέσει πυραμίδα της σωστής διατροφής να τα βοηθήσει να σταματήσουν να τσακώνονται;

Μια ξεκαρδιστική ιστορία γεμάτη ζωηρές εικόνες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Ακόμη το θέμα της διατροφής είναι ένα θέμα που πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι. Μια ιστορία που θα σας βοηθήσει να μάθετε όσα χρειάζεστε, παρέα πάντα με την κυρία διατροφή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *