ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κατασκευαστική ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: Ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδων!

Κατασκευαστική ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: Ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδων!

Η Κατασκευαστική ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο γύψινων κατασκευών και γυψοσανίδων. 

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή και τοποθέτηση γυψοσανίδας:

Γυψοσανίδες

Χωρίσματα

Ψευδοροφές

Μονώσεις

Ειδικές κατασκευές

Θερμοπροσόψεις 

Με εγγύηση σας προσφέρει την ανακαίνιση του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου μεταμορφώνοντάς το σε σύγχρονο με ψευδοροφές, χωρίσματα και κρυφούς φωτισμούς. 

Οι γυψοσανίδες είναι δομικά στοιχεία που στερεώνονται εύκολα με βίδες σε μεταλλικό σκελετό, σε υπάρχουσα τοιχοποιία, αποτελώντας τη βάση των Συστημάτων Ξηράς Δόμησης.

Τα συστήματα αυτά πληρούν υψηλές απαιτήσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυραντοχή και αντισεισμικότητα. Στο πρόσθιο μέρος τους είναι σημειωμένα τα σημεία στερέωσής τους με βίδες σε αποστάσεις των 25cm. Τα κατά μήκος άκρα των γυψοσανίδων είναι επενδυμένα με χαρτί και αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τον τρόπο και την ποιότητα του στοκαρίσματος τους.

Τα συστήματα Ξηράς Δόμησης με γυψοσανίδες αποτελούνται από γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, εξαρτήματα και υλικά επεξεργασίας επιφανειών. Είναι τα σύγχρονα υλικά για δόμηση και διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου.

Διακρίνονται σε Συστήματα Οροφών, Τοιχοποιίας και Επενδύσεων Τοίχων. Προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμικότητα και ευχάριστο κλίμα περιβάλλοντος χώρου.

Eφαρμογές με γυψοσανίδα

  • Η τοιχοποιία με γυψοσανίδες αποτελεί ελαφριά, ευέλικτη λύση, ιδανική για διαμόρφωση χώρων όπου η ανάγκη της αλλαγής διαρρύθμισης επιβάλλεται, όπως γραφειακοί χώροι εταιριών που προκύπτει η ανάγκη διαμόρφωσης νέων χώρων με ταυτόχρονη λειτουργία της επιχείρησης.
  • Η ψευδοροφή με γυψοσανίδες είναι απλή και γρήγορη με σχεδιαστική ελευθερία δημιουργίας. Τα αποτέλεσμα που προσφέρει είναι άριστη ηχομόνωση, βελτίωση της ακουστικής του χώρου, αντοχή στη φωτιά.
  • Οι επενδύσεις γυψοσανίδας, χρησιμοποιούνται για την επικάλυψη κάθε είδους τοίχου (τούβλα, σκυρόδεμα, τσιμεντόλιθος, πέτρα). Προσφέρουν απόλυτη σταθερότητα και αντοχή, ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή.
  • Τα χωρίσματα γυψοσανίδας προσφέρουν κορυφαία ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή με ιδανική τελική επιφάνεια. Η δυνατότητα τοποθέτησης παράθυρου ή πόρτας στην τοιχοποιία είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα των χωρισμάτων γυψοσανίδας.
  • Οι ακουστικές οροφές χρησιμοποιούνται σε αίθουσες που οι επιφάνειές τους περιβάλλονται από σκληρά, λεία, ανακλαστικά υλικά (υαλοπίνακες, μάρμαρα, πλακάκια κ.λπ) που καταστρέφουν την ακουστική του χώρου. Επενδύσεις τοίχων και οροφών με διάτρητη γυψοσανίδα και ενσωματωμένο ορυκτοβάμβακα λύνουν το πρόβλημα, δίνοντας μεγάλη ακουστική άνεση.
  • Οι ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε βιβλιοθήκες, ραφιέρες, γραφεία, ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό και πολλά άλλα σχέδια στη σύνθεσή μας, βάση των αναγκών του πελάτη.

Κατασκευαστική ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977476658

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *