ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πολλά παράπονα από τους καταστηματάρχες για τα χάλια της βρύσης στο παζάρι της Αλεξάνδρειας

Πολλά παράπονα από τους καταστηματάρχες για τα χάλια της βρύσης στο παζάρι της Αλεξάνδρειας

Πολλά είναι τα παράπονα των καταστηματαρχών στη δημοτική αγορά της Αλεξάνδρειας. 

Ο λόγος για την κατάσταση της βρύσης η οποία βρίσκεται στο κέντρο του χώρου όπου γίνεται το Σάββατο το παζάρι.

Όπως μας είπαν, απευθύνθηκαν στον δήμο Αλεξάνδρειας αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

11 Comments

  • Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς ποιοι τα σπάνε; Όχι φυσικά .Δεν είναι μόνο εκεί η ζημιές .Παντού τα έχουν σπάσει όλα.Ας μην κλείνουμε τα μάτια και ας δούμε τι ακριβώς γίνεται βστην πόλη.Τα βλέπω κάθε μέρα όλα σπασμένα και λυπάμαι για την παιδεία που υπάρχει.Αν υπάρχει…. Στα πάρκα ζημιές ,παντού παγκάκια σπασμένα.Ας δούμε πραγματικά ποιοι φταίνε για τις ζημιές!!!!

    • Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τις ζημιές. Γιατί όμως κανένας δεν τους αγγίζει αυτούς που φταίνε;;
      Μάλλον οι ψήφοι τους μετράνε περισσότερο από την παιδεία τους .

  • Η Αλεξανδρεια ειναι όπως η ΕΛΛΑΣ. Παρατημένη.Και δυστυχώς ο κάθε δήμαρχος που θα βγει θα κοιτάει πρώτα την Θητεία του και το μέλλον του.
    Απλά είμαστε τόσο ηλίθιοι που το ξέρουν και θα τους ξναψηφίσουμε οι ηλίθιοι. Αυτούς έχουμε , αυτούς αξίζουμε,
    Μην κλαιγόμαστε Τζάμπα ή δωρεάν.
    Ξέχασα. φταίνε οι άλλοι…

  • Μόνο η οδός ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ μοιάζει να είναι υπό έλεγχο η τάξη, παντού αλλού είναι πλήρης βρωμιά, ο καθένας πετάει τα πάντα όπου θέλει και ό,τι θέλει, από την άλλη, δεν υπάρχει που να πετάξει πχ απορρίμματα κήπου ή ένα παλιό στρώμα; Όταν τηλεφωνείς στο δημαρχείο, είναι ηχώ και δεν έρχεται κανείς και κρατάει μήνες. Κρίμα, η Αλεξάνδρεια είναι βρώμικη και καταρρακωμένη. Το νεκροταφείο και τα περίχωρά του είναι ένα δράμα, δεν υπάρχουν ποινές για κανέναν, ο καθένας κάνει ότι θέλει και το αποτέλεσμα είναι άθλιο. Ποιος ευθύνεται για εκείνα τα τετράγωνα παρτέρια στην πόλη που τρομάζουν τον κόσμο και προκάλεσαν πολλές βλάβες σε αυτοκίνητα;

    • Ελάτε ένα πρωινό μαζί μας να δείτε τι γίινεταιι.Και μετά ας πείτε ότι φταίει ο Δημος..Ελάτε στα πάρκα στον πεζόδρομο σε πλατείες
      ..Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μάθαμε να κρατάμε την πόλη καθαρή.Και περισσότερο η μικρές ηλικίες….Όσο για στρώματα και ότι άλλο βγάζουμε έχετε δίκιο Τα πετάνε όπου βρουν….

  • Στην Αλεξάνδρεια παιδία μηδέν!!!
    Πηγαίνεις Γιαννιτσά – Βέροια – Κατερίνη και χαίρεσαι!!!

  • Από την αρχή δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Αλεξάνδρεια.Πολλά θέματα παραμελούνται, βρωμιά και καμπύλες είναι παντού.Εντάξει, υπάρχει κρίση στην Ελλάδα αλλά γιατί σε άλλες πόλεις μπορεί να είναι διαφορετικά και πάνω από όλα καθαρά; Μόνο καφετέριες συγκεντρώνουν κόσμο, πουθενά αλλού να καθίσουν, μόνο το αμφιθέατρο έχει γίνει καταφύγιο διασκέδασης. Στο κέντρο μόνο το ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ φαίνεται κάπως γιατί υπάρχουν ιδιωτικά site. Ακόμα και μια μινιατούρα δεν έχει ζέστη για έξι μήνες, δεν υπάρχει πάρκο με παγκάκια και μπορεί να τακτοποιηθεί δίπλα στο Μασουτισ, μια μεγάλη ελεύθερη πλατεία δίπλα στο παζάρι, που λειτουργεί ως πάρκινγκ το Σάββατο, και κάτι θα μπορούσε. να γίνει γι’ αυτό. Σπασμένα πεζοδρόμια, κάθε επόμενη επισκευή οτιδήποτε αφήνει ένα χάος πίσω. Μηδενική αισθητική, η λέξη είναι ξένη. Είναι κρίμα, ίσως κάποιοι να μην συγκινούνται, αλλά πραγματικά κρίμα για πολλούς και για αγνώστους που έρχονται εδώ.Είναι σαν μια τριτοκοσμική χώρα, μια χώρα με μεγάλες αντιθέσεις. Η βρωμιά είναι ο γείτονας της πολυτέλειας.

  • Μια υγιής κοινωνία περιβάλλεται από υγιείς ανθρώπους. Οι υγιείς άνθρωποι θα παραμείνουν υγιείς αν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Για να μπορέσει ένας πολίτης να σεβαστεί την πόλη θα πρέπει να υπάρχει η πόλη. Που στην προκειμένη περίπτωση η αλεξανδρεια είναι μια βρώμικη πόλη. Οι πλατείες έχουν καταστραφεί από τους υπεύθυνους και καλά για ανακατασκευή . Και έχουν γεμίσει μπάζα. Οι πολίτες δεν ξέρουν που να πετάξουν τα σκουπίδια τους γιατί κανένας από το δημαρχείο δεν ξέρει να τους πει. Στο 4 δημοτικό έχουν 8 μήνες εκεί τα σκουπίδια. Γιατί; Γιατί ο Δήμος τους λέει πετάξτε τα εκεί και ΘΑ τα πάρουμε. ………………………………………………………….

  • Έχω αλλάξει 3 πόλεις ως τωρα. Η Αλεξανδρεια( που πόλη δεν είναι, είναι χωριό) είναι μακράν η χειρότερη!
    Πιο βρώμικη πόλη δεν έχω συναντήσει!!! Πακιστάν και Καζακστάν μαζί ενώθηκαν και δημιουργήθηκε η Αλεξανδρεια!!!
    Τόση βρώμα παντού, τόσα σπασμένα πάρκα, τόσοι κατεστραμμένοι δρόμοι, πεζοδρόμια ούτε για πλακα, πλατείες ούτε για αστείο, τα παρτέρια γεμάτα αγριοχορτα κ σπασμένα και μπορώ να συνεχίσω να λέω για ώρες……..
    Που είναι ο Δήμαρχος να βάλει σε τάξη την πόλη του;
    Που είναι ο Δήμος Που παίρνεις τηλέφωνο να καταγγείλεις κάτι ή να ζητήσεις βοήθεια και μόνο συγγνωμη δε ζητάς που τους ενοχλείς ;
    Απαίσια πόλη με καμία υποδομή μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία…..
    Με χωματερές έξω από τα σπίτια μας..
    Την πλατεία στα αμπελοτόπια πότε θα τη φτιάξετε;;;;;
    Που είναι παρατημένη έτσι για χρόνια ;;;
    …………………………………….

  • Με συγχωρείτε ρε παιδια καλά τα λέτε είναι και η ατομική ευθύνη, αλλά στη παρούσα φάση ότι χαλάει μόνο του ή από άλλον δεν ξαμαφτιαχνεται μένει έτσι χαλασμένο και κατεστραμμε ο,γιατί να μείνει ετσι;δεν φορολογουμαστε για αυτά τα πραγματα;ναι.για ποιο λόγο να μένουν έτσι δλδ;και μόνο εμείς στην Αλεξάνδρεια το κάνουμε δλδ αυτό;;τόσο τυχαίο;;σε όλες τις άλλες πόλεις είναι όλοι καθωσπρέπει;;;

  • ΒΛΕΠΙς ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΙ ΓΙΝΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *