ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αντώνης Μαρκούλης: “Ήταν μια βίλα που δεν ήταν”

Αντώνης Μαρκούλης: “Ήταν μια βίλα που δεν ήταν”

Το 2020 η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση ζητούσαν επιτακτικά απαντήσεις και εξηγήσεις για το δήθεν εξοχικό Τσίπρα στο Σούνιο, με αφορμή δημοσιεύσεις φιλικών προς αυτούς μέσων ενημέρωσης. Κιτρίνου αποχρώσεως, όπως αποδείχθηκε. Σήμερα, μετά την πλήρη δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα και την καταδικαστική απόφαση του εκδότη, άκρα του τάφου σιωπή. «Δεν σχολιάζουμε αποφάσεις της Δικαιοσύνης» είπε απολύτως προβλέψιμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Η μπάλα στην κερκίδα από την κυβέρνηση και περιμένουμε να λήξει ο αγώνας. Ως τότε, Γιάννης (Οικονόμου) κερνάει, Γιάννης (Κουρτάκης) πίνει. Ή και αντίστροφα. Για μια κυβέρνηση, σαράντα πέντε Γιάννηδες, ενός κοκκόρου γνώση!

Δεν περιμέναμε γενναιότητα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα πρωτοπαλίκαρά της. Γεννήθηκαν και ανατράφηκαν μέσα στο ψέμα. Ζουν από το ψέμα. Κι όπως αναφέρει η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Κουρτάκη, όλα είναι «επινοήσεις» και τελούν «εν γνώσει της αναλήθειάς τους». Εδώ ήλθαμε!

Και μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Σε ό,τι αφορά το σκέλος της αποζημίωσης της υπόθεσης, ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατέθεσε το πλήρες δικαστικό ένσημο, διότι επιθυμία του τέως Πρωθυπουργού ήταν η αποκατάσταση της αλήθειας, η ηθική του δικαίωση και όχι η οικονομική εξόντωση του δημοσιογράφου.

Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ήταν μια βίλα που δεν ήταν!

Αντώνης Μαρκούλης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *