ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας: “Δεν στηρίζουμε ακόμα κανέναν υποψήφιο δήμαρχο”

ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας: “Δεν στηρίζουμε ακόμα κανέναν υποψήφιο δήμαρχο”

Από τη Συντονιστική Γραμματεία της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ένα χρόνο σχεδόν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε εισέλθει σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο. Λόγω του γεγονότος αυτού, προσωπικότητες του Δήμου μας που επιθυμούν η φέρεται να επιθυμούν την κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε διάφορες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις υπήρξαν και παρουσίες προσώπων τα οποία, ανήκουν στον χώρο του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. είτε με την ιδιότητα του Μέλους – Φίλου ή ακόμα και με την ιδιότητα εκλεγμένου μέλους σε θέσεις του Οργανωτικού Τομέα του Κινήματος.

Το ΠΑ.Σ.Ο.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. έως σήμερα δεν έχει εκφράσει την στήριξη σε κανένα πρόσωπο το οποίο φιλοδοξεί να κατέλθει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεπώς οποιαδήποτε ταύτιση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν είναι αποδεκτή.

Η ανάδειξη των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών γίνεται από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, μετά από διαδικασία διαβούλευσης και τις προτάσεις από τα αποκεντρωμένα όργανα (Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις, Περιφερειακά Γραφεία).

Οι υποψήφιοι αναδεικνύονται με δημοκρατικές διαδικασίες, με τη συμμετοχή και την έκφραση της βούλησης των μελών του φορέα.

Η Συντονιστική Γραμματεία

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλεξάνδρειας

18 Comments

  • Την αρχή την έκανε ο κ Γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Πήγε στο τραπέζι του Γκυρίνη, ε βέβαια τη εξουσία είναι. Ο Πετρίδης, Πανταζοπουλος κλπ πήγαν στην Κουρκουτά.. και αφησαν το μοναδικό που ήταν ΠΑΣΟΚ ,τον Βαγγελακη, μόνο του, μιας και ο ξύπνιος, η μουσίτσα ο Κυρκιλιανιδης, είχε όργωμα Αντε τώρα να πείσετε τον Βαγγελακη να είναι υποψήφιος. Τελειο ξεκίνημα.κ..Γραμματεα

  • ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2022.ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ 1981.ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ.ΤΑΜΕΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ …………….

    • Θα σου πω κάτι να γελάσεις είναι λίγο παλιό αλλά καλό
      Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

  • κ. Γιαννιτση μην ανησυχεις. Μπορεί ο Βογιατζής να αυτοχειριαθηκε και εσείς να τον αποτελειωσατε αλλά υπάρχει λύση. Στεφανος Δελιοπουλος άμεση επιστράτευση, εκτός αν 8 χρόνια με δεξιούς καθημερινά άλλαξε και αυτός στρατόπεδο.

  • Εσυ ο ενας που βγαζεις τις ανακοινωσεις του Συντονιστικου καλο θα ηταν να ρωτησεις τον κυριο Βογιατζη αν επιθυμει να λαβει το χρισμα του Πασοκ η την στηριξη του? Ισως να πιστευεις οτι η ανακοινωση βοηθα την συσπειρωση του Πασοκ αλλα στην πραγματικοτητα οδηγεις τους απλους πολιτες τους ανεξαρτητους να ψηφισουνε και παλι Γκυρινη..
    Καλο θα ειναι να παραιτηθεις γιατι εκαψες οποια υποψηφιοτητα ειναι απο κεντροαριστερα .
    Περαστικα σας κυριοι, τετοια οργανωση και τετοια απαιτηση κομματικης πειθαρχιας δεν υπηρξε στα χρονικα..
    Σας προτεινω ολους σας του συντονιστικου οργανου να λειτουργειτε δημοκρατικα γιατι μονο κακο κανετε με αυτες τις δηλωσεις…ΣΕ ΛΙΓΟ θα βγαζετε δελτιο τυπου αν δειτε να πινει καφε μελος του Πασοκ με αλλος υποψηφιους τις διαφορετικης παραταξης??
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  • Τώρα σοβαρά το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν το πιστεύω. Έβγαλε ανακοίνωση το ΣΓ γιατί κάποια μέλη του καθησαν με δεξιούς σε μια εκδηλωση;. Θέλετε και να θεωρείστε σοβαρό κόμμα και νέα γενιά μπλα… μπλα …..Που είσαι Ανδρέα να τους δεις.

  • Προς τοπικό ΠΑΣΟΚ. Είμαι σίγουρος πως σήμερα φτιάξατε τη μέρα κάποιας. Δώρα είναι αλήθεια πως χαμογελας;

    • Και εδώ Δώρα ρε συ φίλε. Χαλαρώστε πια

  • Το ΠΑΣΟΚ κιναλ δεν έχει ανακοινώσει υποψήφιο. Ακούσατε; Άκουει κανείς ; Τι διάολο μου το κλείσανε;

  • Κάποιο ΠΑΣΟΚ κιναλ από τα πολλά που υπάρχουν στον τόπο μας παίζει το παιχνίδι του δημάρχου. Απλά λιτά και κατανοητά. Δεν περιμένω να καταλάβουν όλοι αλλά κάποιοι ανοίγουν τον δρόμο για το δήμαρχο για τα ιδιωτικά επιχειρηματικα τους συμφέροντα. Και εσχάτως το παίζουν και πατερουληδες κάποιων. Για αυτό ξεθαφτηκαν και κάποιοι δεινόσαυροι …

    • Φίλε έχεις πολύ δίκιο. Για όσους γνωρίζουν πράγματι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι παίζουν το παιχνίδι του Γκυρινη. . Δεν είναι απλή πολιτική, υπάρχουν ……… συμφέροντα και θα δούμε τι θα γίνει όταν έλθει η ώρα να αποφασίσουν για το οικόπεδο. Εκεί θα σπάσει το ΠΑΣΟΚ και η δημοτική ομάδα ; Έχουμε ακόμα πολλά να δουμε

  • Ο Βαγγέλης τελείωσε με την μαργαρίτα που μαδουσε; Κοντευουμε Νοέμβρη και η αγωνια μου κορυφώνεται. Τελειώνουν και τα πατατάκια μου

  • Σαν απλο μέλος και χωρίς να ξέρω καν τι εγινε μαλλον ήταν πολύ εύστοχη η ανακοίνωση.. γιατι γραφει απλα το αυτονόητο , πως δεν έχει δοθεί το χρίσμα σε κάποιον.. δεν εθιξε πρόσωπα εθιξε απλα καταστάσεις.. τώρα για όποιον ειχε τη μυγα μαλλον εκδηλώθηκε, και όχι μονο εκδηλωθηκε προδικασε και το αποτέλεσμα των εκλογών και το κοινό αισθημα ..

    • Αν και πιστεύω πως είσαι ο ίδιος που έβγαλες την ανακοίνωση ή φίλος του (τι διάολο πόσοι είναι οι πασοκοι) έχετε απίστευτη πλάκα
      Πέρα από το ότι είστε μετρημένοι τείνετε να αναστησετε το μπλοκ της δεξιάς όπως τότε ενωμένοι έβγαλαν τον κύριο Δημουλη και όπως δεν επέτρεψαν την δεύτερη Κυριακή στον κύριο Ναλμπαντη να πανηγυρίσει την νίκη του.
      Σαν συμβουλή σας το λέω φιλικά αν και από ότι έχω καταλάβει η φιλοδοξία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε πέρα από την μύτη σας

  • Είδαμε και όταν υπήρχε επίσημος υποψήφιος και ιστορικό στέλεχος τι στήριξη πήρε

  • Λογικά εσυ που θεωρείς πως είμαι ο συντάκτης της ανακοίνωσης θα είσαι αυτός που έχει γράψει και ολα τα προηγούμενα σχόλια αν θέλεις συστηνομαστε .. κ ενημερωτικά είμαστε πολλοί πασοκοι και θα μετρηθούμε στις εκλογές.. αν κ πιστεύω σιγουρα κ εσύ καπου θα κουνησες τη σημαία του πρασινου ηλιου …

    • Δεν κατάλαβες καλά. Η διάθεση μου δεν αφορά εσένα εφόσον είσαι ο συγγραφέας ή φίλος του. Το υπόλοιπο της ανακοίνωσης έπρεπε να πιάσεις….
      Αλλά σε ένα πράγμα συμφωνώ
      Να κατεβείτε μπας και γίνει η μεγάλη ένωση των άλλων και να δούμε στην απολογία σας, την αυτοκριτική σας ποιος θα φταιει για το Βατερλώ. Και πίστεψέ με θα ήθελα πολύ να ακούσω εκείνη την ώρα
      Έπρεπε να είστε πιο σοφοί μερικοί μερικοί. Οι σφαλιάρες του παρελθόντος να μας έχουν γίνει μάθημα. Η έπαρση του ΣΥΡΙΖΑ, της γρήγορης δημοσιότητας και της πτώσης η διατριβή.
      Παρόλα αυτά στο ξαναλέω μακάρι να βγω ψεύτης, πάτε γυρεύοντας με τις συμπεριφορές σας να ενώσετε όλους τους άλλους.

  • Καλά μωρέ είστε πολύ. Ευχαριστήθηκες; Πάντως δεν βρέχει να ξέρεις
    Και μην ξεχάσεις να φέρεις και το απουσιολογιο την επόμενη φορά καλα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *