ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Νίκη Καρατζιούλα: Κλεισθένης ή Δούρειος ίππος…

Νίκη Καρατζιούλα: Κλεισθένης ή Δούρειος ίππος…

Είναι βέβαιο ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία, επιβάλλεται  σε τακτά διαστήματα να γίνεται μια συζήτηση γύρω από την “θέση” της τοπικής αυτοδιοίκησης, να ελέγχεται η μέχρι τότε απόδοση και να εισάγονται νέες αντιλήψεις, με απώτερο σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θέματα βεβαίως πρέπει να είναι, η νέα ενδεχόμενα δομή της, οι αρμοδιότητες που θα έπρεπε να περάσουν  σ αυτήν και φυσικά η παράλληλη οικονομική στήριξη για την εφαρμογή των νέων αρμοδιοτήτων.

Η συζήτηση που άνοιξε για την αυτοδιοίκηση πόρρω απέχει από τα προαναφερθέντα. Η αναμόχλευση του θέματος έχει πολύ απλά να κάνει με το να αποκτήσει ο Συριζα έναν δύο αυτοδιοικητικούς αξιωματούχους, ώστε την επομένη της συντριβής να έχει από κάπου να “πιαστεί”.

Τόσο απλά και τόσο κυνικά…

Η Νέα Δημοκρατία έχει χρέος να πάρει μέρος σε μια ειλικρινή αυτοδιοικητική συζήτηση και θα το πράξει όταν έλθει η ώρα , την αφήνει όμως παγερά αδιάφορη κάθε συζήτηση που αφορά τους εφιάλτες της σημερινής κυβέρνησης.

Νίκη Καρατζιούλα 

Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

1 Comment

  • ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ!!ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ΖΗΤΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ ΕΛΑ ΞΑΝΑ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *