ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Συνεχίζουν νικηφόρα οι Texas Losers στο Νοσταλγία 2018!

Συνεχίζουν νικηφόρα οι Texas Losers στο Νοσταλγία 2018!

Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη την Τρίτη στις 21:15 στο γήπεδο Άρης Γεωργιαδης στην Εληα , όπου βρήκε νικητές τους τυπικά γηπεδούχους Texas με σκόρ 54-48 ενάντια στους Dalton’s!

Έφτασε τις δυο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι η ομάδα του Tolis Bizetas και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά του Α Ομίλου αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για εικασίες. Ο ανανεωμένος Κωστας Πυρκας έπιασε πολλές φορές στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε εύκολους πόντους, ο Apostolos Zervas ήταν ασταμάτητος στο ζωγραφιστό, και ο Kostas Xatzis με τον Μανουρα ήταν αχαστοι από μέση απόσταση, φέρνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο για τους Τεξανούς! Για ένα ακόμα παιχνίδι καταλυτική για την έκβαση του αγώνα η καθοδήγηση του κοουτς Ηλίας Γαϊτανίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Kostas Siasios ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά. Ο αρχηγός έτρεξε, σκόραρε, μοίρασε ασίστ και έπαιξε με μισό πόδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Panos Sistakos στο γνώριμο <<χορό>> τρίποντων και ο οδοστρωτήρας Δημήτρης Πετρόπουλος κέρδισε αρκετές μάχες και ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν στο τέλος αρκετοί για να γειρουν την πλάστιγγα υπέρ τους. Παικτης κλειδί και ο Μπογδαμπειδης Γ., στα χνάρια που χάραξε ο εξαιρετικός πατέρας του.

TEXAS LOSERS:  Ζερβας 7, Πυρκας 10, Τσιπης 8, Μπιζετας 8(2), Ντοβας 3, Κογιας, Σπυριδωνιδης, Αθανασίου 2, Χατζης 6, Νικολαιδης, Μανουρας 10

DALTONS: Σιστακος 13(3), Πετροπουλος 6, Σιάσιος 14(2), Καραθανασης, Αχτσης 2, Μπογδαμπειδης Ν., Παπαγιαννης 4, Καραγιαννοπουλος 2, Ιωάννιδης, Μπογδαμπειδης Γ. 7.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *