ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με το “δεξί” η Αλεξάνδρεια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος – κέρδισε τα Λευκάδια

Με το “δεξί” η Αλεξάνδρεια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος – κέρδισε τα Λευκάδια

Καταιγισμός φάσεων από την ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία παρόλο που δημιούργησε πολλές φάσεις και το σκορ θα μπορούσε να είναι διευρυμένο, έμεινε στη νίκη με σκορ 1-0.

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας πήρε τη νίκη αρκετά εύκολα με γκολ που σημείωσε ο ”συνήθης ύποπτος” Κώστας Πιπιλιάρης στο 84′. Από κει και πέρα, το σκορ θα μπορούσε να εξελιχθεί σε 4άρα ή και 5άρα ακόμη, αλλά τα τελειώματα δεν ήταν αντιστοίχως τα ιδανικά, οπότε και οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν από πιθανή ”συντριβή”.

Η ομάδα των Λευκαδίων προσπάθησε κατά διαστήματα να δημιουργήσει κάτι, αλλά η Αλεξάνδρεια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν κινδύνευσε καθόλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κυρίους Γιατζιτζόγλου και Γκόγκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αντ. Παπατζίκος): Kωνσταντινόπουλος, Κίτσας Ε. (78′ Παπαδόπουλος Α.), Μουρατίδης, Σιγκούνας (58′ Βολονάκης), Παπακωνσταντίνου, Κουκουσίτσας, Αλμπανίδης, Παπαδόπουλος Ε. (46′ Πιπιλιαρίδης), Χεράκης (63′ Νικολόπουλος), Κίρτσογλου, Πιπιλιάρης.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Μπάμπ.Πετρίδης): Σάκκος, Τσιμενίδης, Βασιλειάδης, Χίσα, Αμανατίδης Σ., Καϊσίδης, Αμανατίδης Β. (83′ Δρενοβιάδης), Γκότσης, Ηλίας, Σκαρλάτος, Γιαμαλίδης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Μάκη Σαπουνόπουλου στο sportsfan.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *