ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Stef Wade  

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Φρίξος, το μικρό φύλλο, είναι από την πρώτη μέρα ο καλύτερος μαθητής. Άνθισε πρώτος από όλους, πετούσε δεξιά και αριστερά, έδωσε νέα πνοή στο μάθημα της Φωτοσύνθεσης και πέρασε με ευκολία το μάθημα της αλλαγής χρώματος. Όμως φτάνει το τελευταίο μάθημα του φθινοπωρινού εξαμήνου για το οποίο έχει μεγάλη ανησυχία. Πρέπει να πέσει από την κορυφή ενός δέντρου έως το γρασίδι στο έδαφος. Οι φίλοι του το έκαναν με μεγάλη χαρά όμως εκείνος όχι! Τι λέτε θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το φόβο του;

Μία άκρως φθινοπωρινή ιστορία γεμάτη εικόνες που γνωρίζουν στα παιδιά το φθινόπωρο. Ο Φρίξος και οι συμμαθητές του, τα φύλλα, φέρνουν τους μικρούς αναγνώστες σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αυτό του σχολείου. Η υπέροχη ιστορία και η εξαιρετική εικονογράφηση κάνω το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες με στόχο να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους ή την αβεβαιότητα που μπορεί να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *