ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας για το φυσικό αέριο

Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας για το φυσικό αέριο

Η ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) σε συνεργασία με τον δήμο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τις υφιστάμενες εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 από τις 10:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ., εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 141)  με σκοπό να παρέχουν στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρου έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση  για την πορεία υλοποίησης των έργων και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *