ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μόνο 178 χλμ. από την Αλεξάνδρεια θα βρείτε ένα πανέμορφο εξωτικό νησί της Ελλάδας! (φώτο)

Μόνο 178 χλμ. από την Αλεξάνδρεια θα βρείτε ένα πανέμορφο εξωτικό νησί της Ελλάδας! (φώτο)

Με αφορμή το ρεπορτάζ του Veriotis.gr πριν από λίγες ημέρες, σας παρουσιάζουμε ένα πανέμορφο εξωτικό νησί της χώρας μας το οποίο θα συναντήσετε μόλις 2 ώρες από την Αλεξάνδρεια. 

Τα νερά του είναι ζεστά όλο το χρόνο!

Ομορφιά εξωτική, με μια τεράστια παραλία προστατευμένη πάντα από το άνεμο, νερά διάφανα, πραγματικά διαυγή, αλλά και… ζεστά! Ναι, ζεστά όλο το χρόνο σαν να έχεις ανάψει θερμοσίφωνο.

Ο λόγος για τη Διάπορο, το εκπληκτικής ομορφιάς νησί που βρίσκεται στη Χαλκιδική, απέναντι από τη διάσημη παραλία της Βουρβουρούς.

Προορισμός ιδανικός για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να απομονωθούν σε μια από τις παραλίες του με τη λευκή-ροζ άμμο, αλλά και για όσους δεν πολυσυμπαθούν τα κρύα νερά ή θέλουν να κάνουν τα βουτιές τους μέχρι και τα βάθη του χειμώνα. Και αυτό γιατί στη μεγάλη παραλία στο φυσικό κόλπο του νησιού τα νερά είναι είναι πάντα ζεστά και πάντα γαλήνια καθώς είναι πάντα προστατευμένα από τον άνεμο.

Με άλλα λόγια ο ορισμός του «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει». 

Ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει κανείς εκεί είναι να… διαπραγματευτεί με τους ψαράδες της Βουρβουρούς και των γύρω περιοχών προκειμένου να σας μεταφέρουν με τις βάρκες τους.

Δείτε τον χάρτη για το πως θα πάτε μέχρι εκεί και το πλούσιο φωτορεπορτάζ της συγκεκριμένης περιοχής:

 

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια

  • σαν την χαλκιδηκη πουθενα

  • Πραγματικά είναι φανταστικη η θάλασσα και το τοπίο. Αυτή τη στιγμή πίνω τον καφε μου απέναντι απο το νησί και απολαμβάνω την ομορφιά του νησίου και της θάλασσας. Η Βουρβουρού είναι γεμάτη από επισκέπτες. Αξίζει να επισκευτειτε τη Βουρβουρού. Και κάτι σημαντικό. Στη Βουρβουρού υπάρχουν βάρκες με μηχανή που δεν χρειάζεται άδεια.

  • sta nefra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up