ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Κυτούδη, Βουλγαράκη και Γκυρίνη (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Κυτούδη, Βουλγαράκη και Γκυρίνη (βίντεο)

Σε μία ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο Μόσχος Κυτούδης αναφέρθηκε στο θέμα της χωματερής αλλά και γενικότερα των απορριμμάτων στα Τρίκαλα. Βέβαια ο κ. Κυτούδης αναφέρθηκε και στα κουνούπια, αναφέρθηκε στα συνεργεία και στο τέλος στα απορρίμματα.

Οι τόνοι ανέβηκαν στις απαντήσεις του αντιδημάρχου Μπάμπη Βουλγαράκη ο οποίος είπε πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Μόσχο Κυτούδη ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος όλου του δήμου και όχι μόνο των Τρικάλων, όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ ο δήμαρχος αναρωτήθηκε γιατί πριν έναν χρόνο που υπήρχαν τα προβλήματα ο Μόσχος Κυτούδης δεν μιλούσε και ξαφνικά “ευαισθητοποιήθηκε” τώρα για τα θέματα.

Δείτε το βίντεο:

3 Comments

  • Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΗΣ….
    οΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝΚ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΑΝΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ…..
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
    Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΑΚΙ – ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ………

  • ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ :ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ (ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ,ΠΩ ΠΟΛΛΑ,ΦΕΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ).
    ΠΟΤΕ ΔΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ?ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ ΘΥΜΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΌΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ!!!
    ΠΟΙΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.(ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ)

  • Κυτουδης; Ο υποκόμος του Χαλκίδη! Ο Χαλκίδης τον έβαλε στο άρμα Γκυρινη και πριν κανένα χρόνο του έδωσε την εντολή να ροκανίσει τον Δήμαρχο για ίδιο όφελος! Όπου Χαλκίδης ….. καταστροφή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *